Pro zákazníky to znamená lepší a rychlejší služby a mnohem širší portfolio produktů. Na celkem šesti místech po celém Německu vyrábí rozsáhlou škálu produktů, která pokrývá všechny fáze výstavby silnic, od nové výstavby silnic po povrchové úpravy a renovace.

V případě zvláštních požadavků na tvorbu povrchů nabídka firmy obsahuje speciální produkty pro použití za tepla i za studena, které se vyznačují vysokou přizpůsobivostí vůči pohybu, mimořádnými adhezními vlastnostmi a dlouhou životností. K rozsáhlé standardní nabídce produktů navíc zákazníkům nabízí řešení šité na míru jejich konkrétnímu použití – od poradenství až po vývoj hotového produktu.
V letošním roce se společnost zúčastnila veletrhu Inter Aiport Europe, tak aby byla schopná dále rozšiřovat své mezinárodní aktivity. V současné době své produkty dodává do zemí vyobrazených na mapě.



Díky spolupráci se silnými a zkušenými obchodními partnery, jako jsou například Biguma Bohemia a Biguma Slovakia, se firmě daří rozšiřovat své podnikání do dalších zemí. Tato kooperace vede k neustálému zdokonalování znalostí a rozvoji schopností.
Materiály firmy DGA je vyplněno již několik milionů kilometrů spár. Najdete je na celé řadě silnic, dálnic, na civilních i vojenských letištích atd. Materiály využívají při své práci věhlasné stavební firmy jednoduše proto, že se na ně mohou spolehnout. Zákazníci důvěřují dlouhé historii firmy v oboru a oceňují také rady a podporu, které firma nabízí, tak aby pro zákazníky našla to pravé řešení.
Materiály splňují současné požadavky na kvalitu. To ale zdaleka není vše. Některé z nich byly v Německu podrobeny i testování BAM. Současné testovací metody posuzují podle různých kritérií kvalitu v době dodání, ale také po určité době. Testování BAM je dlouhodobý proces, v němž se testuje kvalita výrobku a jeho chování v co možná nejreálnějších podmínkách. Test BAM se provádí na spárách vysoce frekventovaných silničních povrchů vyrobených z betonu se zatížením od třídy 1.8, v souladu s RStO12 se spárovými výplněmi v souladu se ZTV Fug-StB 15 (těsnicí hmoty pro aplikaci za studena i za tepla, spárové profily), a proto podává přesvědčivý důkaz o kvalitě celé spárové výplně, která musí splňovat 3 základní kritéria: funkční způsobilost, trvanlivost a záruku kvality.

PROXAN® - KV2 GS


Pro toto testování se firma rozhodla proto, aby prokázala životnost svých produktů, a také v návaznosti na měnící se klimatické podmínky. Chce ukázat, že nestojí na místě a neustále se snaží zlepšovat a posouvat svou činnost kupředu.
Žádné jiné produkty, které se srovnávají s materiály BIGUMA a PROXAN, nemohou být nikdy stejné, poněvadž názvy BIGUMA a PROXAN značí dlouholetou tradici v práci se surovou živicí a polysulfidy, vysokou kvalitu produktů a dlouhou životnost. Proto jsou tyto materiály skvělou volbou pro zákazníky, kteří hledají kvalitní řešení a dlouhou životnost.

BIGUMA BOHEMIA, s. r. o.
Bratislavská 2808
690 02 Břeclav
tel.: +420 519 325 355
www.biguma.cz