Humpolecký výrobce a dodavatel plastových kanalizačních, odpadních a šachtových systémů stejně jako systémů pro vnitřní instalace z PVC i PP je již tradičním vystavovatelem a účastníkem veletrhů Aquatherm. V letošním roce si firma připravila pro návštěvníky velkorysou expozici, na které byly k vidění jak novinky, tak i stávající produkty. Nechyběl ani koutek pro projektanty, soutěže a další bohatý doprovodný program.

S jednotlivými vystavovanými produkty nás seznámila obchodní ředitelka firmy, Ing. Věra ­Davidová.
„Pro oblast kanalizací jsme představili tzv. KG SYSTÉM, který zahrnuje trubky a tvarovky, které se používají mimo budovy. Jedná se o produkty z PVC (pro běžné podmínky) a PP (vhodný pro extrémní podmínky – např. systém KG 2000)“.
Dále naši redakci zaujal šachtový RV SYSTÉM a systém MAGNACOR, který se používá pro běžný domovní odpad a pro odvodnění silnic a dálnic. Pro vnitřní instalace společnost nabízí systémy výhradně z PP jako např. HT SYSTÉM PLUS, SKOLAN DB nebo ULTRA DB. „Pro objekty jako jsou např. hotely, nemocnice či administrativní budovy doporučujeme použít náš protihlukový systém SKOLAN DB, u kterého je PP plněn minerálem, se schopností snižovat intenzitu hluku“, dodává Věra Davidová.

Kromě produktového portfolia a půvabných hostesek mohli návštěvníci stánku s obdivem sledovat přítomnou karikaturistku, která za několik minut vytvořila památku v podobě karikatury jejich obličeje. Další zajímavou akcí byla tzv. STAND PARTY, na které si mohli pozvaní zákazníci a hosté zatancovat za doprovodu živé hudby.

Gebr. Ostendorf - OSMA zpracování plastů, s. r. o.
Komorovice 1, 396 01 Humpolec
tel.: +420 565 777 111, 132-135, fax: +420 565 777 122-3
obchod@osma-cz.cz, www.kanalizacezplastu.cz