Kvalita švýcarské značky Zehnder

Při volbě koupelnového radiátoru by měl být kladen důraz nejen na cenu, ale hlavně na kvalitu provedení a jeho vzhled. Levné radiátory mohou ve vlhkém prostředí koupelny brzy korodovat. Zvolením koupelnového radiátoru od švýcarského výrobce Zehnder získáte prvotřídní výrobek s dlouhou životností. Kvalitní dvouvrstvé lakování s elektrostatickým nanášením základní a poté vrchní práškové barvy, stejně jako vysoce jakostní chromování s galvanizací čtyřmi kovovými vrstvami Cu-Ni-Ni-Cr zaručují dokonale hladký a tvrdý povrch s vysokou odolností proti korozi.
Ve 3. kroku konfigurátoru si zvolíte design ze 17 nejprodávanějších koupelnových radiátorů Zehnder. Abyste si mohli dobře vybrat, můžete si u každého radiátoru prohlédnout tři obrázky.

Návrh radiátoru do koupelny ve všech cenových úrovních

Využijte pro návrh radiátoru do koupelny zcela nový online konfigurátor www.zehnder-konfigurator.cz. Získáte specifikaci zvoleného designu, barvy a rozměru radiátoru s příslušenstvím, objednacími čísly, technickými údaji a cenou. Po ukončení konfigurace si návrh můžete uložit nebo odeslat emailem. Může Vám velice dobře posloužit k nabídce radiátoru zákazníkovi nebo jeho objednání u nejbližšího velkoobchodu. Máte rovněž možnost přejít na webové stránky výrobce, kde získáte podrobné informace k navrženému radiátoru a prezentaci dalších produktů.  V tištěné podobě nebo online ke stažení je k dispozici hlavní katalog koupelnových radiátorů Zehnder – Hřejivé teplo v koupelně.


V posledním 6. kroku se Vám zobrazí finální specifikace Vámi konfigurovaného radiátoru, kterou si můžete stáhnout v Excelu nebo odeslat emailem.

Snadná konfigurace v několika krocích:
1. Krok: Volba výšky radiátoru
dle počtu uživatelů koupelny & účel použití radiátoru - „Sušení ručníků“ nebo „Vytápění koupelny & sušení ručníků“
2. Krok: Způsob vytápění
– teplovodní, kombinované nebo elektrické
3.
Krok: Design a barva radiátoru – výběr ze 17 řad radiátorů Zehnder, z téměř 50 barev, chromu a nerezové oceli
4.
Krok: Výběr konkrétního rozměru radiátoru
5.
Krok: Volba vhodné připojovací sady – jako důležitého funkčního i estetického prvku radiát
Akce Colours free – radiátor v matné černé i jiných barvách za cenu bílého


V rámci této dlouhodobé akce můžete pořídit 10 typů nejoblíbenějších koupelnových radiátorů v 6 nejžádanějších barvách za cenu radiátoru v základní bílé barvě RAL 9016. Nabídka radiátorů a barev v akci se průběžně aktualizuje. Od 1.4.2021 platí:
- pro designové koupelnové radiátory: Zehnder Yucca Asym, Zehnder Quaro, Zehnder Metropolitan Spa, Zehnder Metropolitan Bar, Zehnder Subway, Zehnder Kazeane, Zehnder Forma Asym, Zehnder Roda Spa Asym, Zehnder Vision + nově pro Zehnder Klaro
- na těchto 6 vybraných barevných odstínů: Black Matt 0557, Anthracite 0346, White Matt 0556, Beige Quartz 0523, Inox Look 0332 a nově na tmavě šedou Anthracite Grey 7016

I když nechcete na jaře a na podzim vytápět celý dům nebo byt, můžete si dopřát teplo v koupelně. Téměř všechny koupelnové radiátory Zehnder existují rovněž v kombinovaném nebo čistě elektrickém provedení, s esteticky skrytou topnou tyčí, pohodlnou regulací vytápění dálkovým ovladačem a zárukou úsporného provozu. Splňují směrnici EcoDesign.


Zehnder – teplo v té nejkrásnější podobě.

Designové radiátory švýcarské značky Zehnder vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější. Spojují v sobě výjimečný design a prvotřídní kvalitu. Funkčnost je samozřejmá. Zabezpečí pohodu a příjemné teplo v koupelně. Jsou ideální pro sušení ručníků. Lze je harmonicky integrovat do nejrůznějších životních stylů. Bez nich se praktická koupelna neobejde. Výběr koupelnového radiátoru bychom proto neměli podcenit. Při jeho návrhu můžete využít nový online konfigurátor.

Spustit konfigurátor

Využijte Akce Colours free, v rámci které můžete ušetřit, neboť 10 nejoblíbenějších koupelnových radiátorů v 6 barvách můžete pořídit za základní cenu bílého radiátoru.Volbou koupelnového radiátoru od švýcarského výrobce Zehnder získáte prvotřídní výrobek s dlouhou životností.