Rekuperace Zehnder vyřešila problém s plísněmi v zrekonstruovaném rodinném domku

V polovině letošního roku naše redakce navštívila rodinný dům v Uherském Ostrohu, jehož majitel, pan Mirek, neustále po kompletní rekonstrukci domu bojoval s vlhkostí a výskytem plísní v několika špatně odvětraných místnostech. Obrátil se na odborníky ze společnosti Zehnder, kteří navrhli optimální řešení, které jeho problém vyřešilo a navíc ještě více ušetří za teplo.

Kontaktní údaje

Zehnder Group Czech Republic s. r. o.
Pionýrů 641, 391 02, Sezimovo Ústí II, Tel.: +420 383 136 222, +420 731 414 443, info@zehnder.cz, Web: http://www.zehnder.cz

Mohlo by vás zajímat

22.1.2024 / Instalace

Benešovu vilu v Sezimově Ústí vytápí radiátory firmy sídlící jen kousek od památníku

Dvoupatrová vila v jihofrancouzském stylu uprostřed rozlehlé udržované zahrady… Na území jihočeského města Sezimovo Ústí sídlí..

16.1.2024 / Instalace

Radiátor jako šikovná dělící příčka v koupelně

Když se řekne koupelnový radiátor, většině lidí se vybaví chromovaný žebřík pod náporem mokrých ručníků, případně ploché..

15.12.2023 / Instalace

Nepodléhat předsudkům o řízeném větrání se vyplácí – i finančně! Část druhá: náklady

Řízené větrání s rekuperací tepla se v současnosti stává standardem nejen u novostaveb, ale i rekonstrukcí. Ohledně tohoto tématu však..

13.12.2023 / Instalace

Větrejte bez úniku tepla! Výrazně ušetříte!

Mít doma stále čerstvý vzduch, ale přitom nevypouštět drahé teplo okny ven? Anebo jen větrat pohodlně a bez starostí? Obojí je možné s..

17.11.2023 / Instalace

Nový ikonický koupelnový radiátor: design inspirovaný proudem horských řek

Energie proudění a tvar meandrů horských řek… tato inspirace stojí za designem nového radiátoru Zehnder Tetris, který pro evropského..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři