60. narozeniny SUDOP Praha, a.s. rozzářilo vystoupení Anety Langerové

V uplynulých dnech proběhla v prostorách Kaiserštejnského paláce oslava 60. výročí založení projektové, inženýrské a konzultační společnosti SUDOP Praha, a.s. Ta se i nyní významnou měrou podílí na navrhování klíčových staveb dopravní infrastruktury v ČR. Vyvrcholením události bylo vystoupení jedné z našich nejlepších soudobých zpěvaček Anety Langerové.

SUDOP Praha, a.s., projektování dopravních staveb, dálnice, silnice, železnice, mosty, tunely, studie dopravních staveb, inženýrská činnost ve výstavbě, konzultační činnost ve stavebnictví

Kontaktní údaje

Sudop Praha a.s.
Olšanská 1a, 130 80, Praha 3, Tel.: 267 094 111, praha@sudop.cz, Web: www.sudop.cz

Mohlo by vás zajímat

8.1.2024 /

Společnost Porticus převzali silní partneři SUDOP PRAHA a SUAS Construction

SUDOP PRAHA a SUAS Construction nově získaly po 50 procentech firmy Porticus s.r.o. Tu původně vlastnila společnost BAU-STAV. Díky tomuto..

15.12.2023 / Projektanti

Příprava vysokorychlostních tratí u nás zaznamenala ohromný posun kupředu

Říká v rozhovoru pro Stavební a investorské noviny pan Ing. Tomáš Slavíček, generální ředitel společnosti SUDOP PRAHA a.s. Společnost..

22.11.2022 / Projektanti

SUDOP budoucnosti vidím jako trvale stabilní, multiprofesní projekčně-inženýrskou firmu

...říká v rozhovoru pro Stavební a investorské noviny Ing. Martin Chrastil, obchodní ředitel společnosti SUDOP Praha a.s. Projektová a..

13.12.2021 / Architektura, Projektanti

SUDOP PRAHA se podílí na rozsáhlém projektu přestavby dopravního terminálu na Smíchově

Území Smíchova prochází v posledních dvou dekádách bouřlivým rozvojem. Asi nejvíce viditelná je proměna na poli architektury. Jedním..

28.5.2021 / Projektanti

Příběh o motýlech, mravencích a retenční nádrži aneb modrásek bahenní vs. krvavec toten

Většině projektantů se určitě zdá, že navrhnout osetí nově vzniklých zemních ploch liniových staveb je jednoduchá záležitost, prostě..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři