Elegantní vizualizace Vám poskytne dokonalý přehled a pohodlné ovládání celé Vaší domácnosti.

Základní filozofií systému iNELS Multimedia je lehkost používání a všesměrová komunikace. Vše ovládáte bezdrátovým Gyroovladačem z pohodlí Vaší pohovky. Díky propracované vizualizaci systému máte na televizní obrazovce celý dům jako na dlani. Instalace může obsahovat až šest různých plánů podlaží (Floorplanů). Záleží pouze na Vás, zda si zobrazíte celé patro domu či jednotlivé pokoje zvlášť. Lehkým pohybem ruky, ve které držíte Gyroovladač, si hravě kontrolujete teplotu v dané místnosti, rozsvítíte, ztlumíte anebo zhasnete světla, zatáhnete rolety či žaluzie. Díky systémovému propojení celého domu dokonce vidíte, jaký pořad sledují Vaše děti v sousedním pokoji. Navíc, všechny filmy, hudební alba a fotky máte na jednom místě – v centrálním úložišti. Zkrátka máte bezvadný přehled o všem, co se v domě děje.

Neztrácejte čas s několika vypínači, dálkovými ovladači nebo hledáním DVD s oblíbeným filmem. Jedním klikem si zapněte svou oblíbenou hudbu, ztlumte osvětlení, prohlížejte si fotky z nejnovější dovolené a vychutnávejte tu úžasnou pohodu. V systému iMM můžete velmi snadno a rychle zvolit místnost, kterou chcete ovládat. Z jednoho místa si můžete pustit film v ložnici, hudbu v kuchyni a třeba zapnout topení v koupelně.

Rozhraní systému, videa i televizní vysílání jsou v kvalitě FULL HD a poskytnou brilantní zvukovou a obrazovou kvalitu v moderních systémech domácích kin s velkoplošnými plazmovými či LCD obrazovkami. Robustní architektura a prověřená bezpečnost operačního systému Linux zajišťují systému iNELS Multimedia vysokou stabilitu a bezproblémový provoz.

Systém se Vám plně přizpůsobí a dokonale splní i ty nejnáročnější požadavky. Užívejte si tu fantastickou pohodu. Přijměte do své rodiny perfektního správce domácnosti, který nepožaduje za svou bezchybnou práci plat, nepotřebuje spánek, a přece je neustále ve střehu, nebere si dovolenou na zotavenou, je bez ustání zábavný a poslouchá Vás na jediný dotek…

Pokud se rozhodnete pro systém iNELS Multimedia, budete mile překvapeni, jak příznivá je cena vzhledem k množství funkcí, o které se rozšíří možnosti Vašeho bydlení. Realizaci Vámi zvolené varianty zajistí naši certifikovaní systémoví partneři, a to od počátečního návrhu a cenové nabídky, přes vypracování projektové dokumentace, až po konečnou montáž a poprodejní servis. Více informací najdete na www.inels.cz/imm.