Finále bylo opět velmi dramatické a výkony finalistů vyrovnané, jak je možno porovnat z výsledků minulého ročníku. Společnost DOLS si vyměnila pořadí (z loňského turnaje) na nejvyšším stupni vítězů se společností RD Rýmařov.

 


Na stupních vítězů se umístili:
1.místo – DOLS a.s.
- Vladimír Šimek, Marek Pospíšil
2. místo - ALUROL spol. s r.o.
- Aleš Vlášek, Vladimír Kárník
3. místo - RD RÝMAŘOV spol. s r.o.
- Libor Suchánek, Tomáš Jánošík

Tradičním doprovodným programem pro účastníky turnaje byla střelba ze vzduchové pistole. Všichni zúčastnění se během celého dne výborně bavili a podali bezesporu vynikající sportovní výkony. Tradicí organizátorů a hostitelů pana Jiřího Bartoně – majitele, jednatele společnosti a pana Mgr. Miloše Dolečka – ředitele, jednatele společnosti je mimo jiné jejich gastronomická specialitka v podobě grilovaných krocanů, na kterých si můžeme každoročně pochutnat.
Vítězové tenisového turnaje obdrželi poháry a ceny, které věnovaly firmy DOLS, SIMU RT, ­ALUKON, VORLÍČEK-PLAST a ALUROL.
Naše redakce Stavebních a investorských novin chtěla tímto poděkovat i za všechny zúčastněné za pozvání na tento krásný den, organizátorům a všem, kteří se na přípravě tohoto tenisového turnaje podíleli a také manželům Jindrovým, majitelům a provozovatelům areálu Jehlan ve Lhotě u Nahořan, ve kterém se vše odehrávalo.

Kolektiv společnosti ALUROL spol. s r.o. děkuje všem obchodním partnerům za účast a již se těší na další ALUROL CUP v roce 2011.

Za redakci
Ing. Jaroslav Pospíšil