Život před EVO
Mediterran Slovakia, s.r.o. po dobu své desetileté existence uvedl mnoho novinek, mezi kterými si každý našel to svoje. Tašky Standard a Danubia jsou vhodné pro každého zákazníka. Jejich elegantní tvary a barvené odstíny znamenají dobrou volbu střešní krytiny na kteroukoliv budovu. Tašku řady Coppo začala společnost distribuovat v roce 2004. Tato řada uspokojuje požadavky nejen domácích, ale i zahraničních zájemců v oblasti nových trendů za výhodnou cenu. Coppo Terracotta a Antická červená představovaly přechod od klasických barevných odstínů k moderním motivům. Coppo Ferrara a Venezia se svojí speciální povrchovou úpravou a kompozicí barev byly mezi průkopníky nové éry a inovace na trhu. Ploché tašky Zenit a Rundo jsou optimální na šikmé střechy klasických i moderních budov. Jejich výhodou jsou jednoduchost a výjimečnost oproti běžně užívaným tvarům vlnitých tašek. Zenit a Rundo zároveň patří do rodiny exkluzivních produktů vhodných na modernizaci střech. Tašky typu Danubia, Rundo, Coppo a Zenit jsou ošetřené ochranou barev Colorsystém. (Více o technologii Colorsystém se můžete dozvědět na stránkách www.mediterrancz.cz)

Evoluci nezastavíš!
Rok 2009 přinesl novinky s nádechem přirozenosti. Standard Vlčanka je produkt inspirovaný přírodou. Její jednoduchá základní povrchová úprava a cenová dostupnost si získala mnoho příznivců. Zenit Břidlice je výjimečná díky obdélníkovému tvaru a reliéfnímu motivu na povrchu tašky. Ten připomíná tok řeky, který je v souladu se svým okolím. Nejnovějšími produkty z tvůrčí dílny společnosti jsou tašky EVO. EVO představuje speciální povrchovou úpravu, která je více odolná proti mechu, je samočisticí a nenasákává vodu.

Technologie EVO
Současný nejvyšší stupeň inovace společnosti Mediterran představuje technologie EVO, která otevírá nové dimenze ve výrobě střešní krytiny. Produkty označené EVO jsou díky použitým materiálům a preciznosti výrobních procesů zárukou kvality a dlouhé životnosti. Mezi přední vlastnosti této technologie patří:
•    výjimečně tvrdý povrch odolný proti povětrnostním podmínkám a zásahům okolí
•    velmi jemná, precizní a hladká povrchová úprava
•    vyšší odolnost proti tvorbě mechu
•    povrch tašky EVO vůbec nenasákává vodu
•    mimořádně dlouhá životnost střešní krytiny
•    estetický vzhled a lesk tašek
U tašek Danubia EVO jsou na výběr čtyři barevná provedení – cihlově červená, višňově červená, carbon a hnědá. V produktové linii Rundo EVO nabízíme odstíny cihlově červená, višňově červená a hnědá.

Záruka kvality
Společnost Mediterran Slovakia, s.r.o. garantuje 30-letou záruku od data dodání zboží na stálost rozměrů, mrazuvzdornost a vodotěsnost betonových tašek.