Povrch tlačítka Sigma50 je dokonce možné vyrobit na míru a sladit ho s ostatními materiály koupelny. Koupelna by přece měla vyjadřovat Váš osobní styl.

Styl je láska k detailu
Tlačítka Sigma50 jsou dostupná v barvě bílé, černé, pergamon a se skleněnou výplní (zelená satinovaná, kouřová zrcadlová a bílá s ornamentem). Kromě toho si můžete zakoupit tlačítko ­Sigma 50, které umožňuje vložení vlastní povrchové výplně např. ze dřeva, skla, kamene apod. To Vám poskytne nebývalou volnost při vytváření návrhu interiéru Vaší koupelny, který si tak můžete vyladit do nejmenšího detailu přesně podle vlastního vkusu.

Jedinečný designový doplněk:
Sigma10 a Sigma20
Elegantní tlačítka Sigma10 (splachování jedním množstvím vody) a Sigma20 (pro malé a velké spláchnutí) jsou k dostání v různých provedeních a barvách (bílá, černá, leskle či matně pochromovaná a také v barevných kombinacích). Novinkou jsou pochromované kroužky kolem tlačítek, které zvýrazňují jejich geniálně jednoduchý tvar. Celou řadu tlačítek Sigma je možné použít pro splachovací nádržky UP300 i UP320.

Jediným limitem je Vaše představivost
Popusťte uzdu své fantazii a navrhněte si Vaše osobní tlačítko. Na www.geberit.cz si můžete pohrát s různými tvary a barvy tlačítek a obkladů. Kombinací je opravdu mnoho od elegantních po zábavné. Možná se Vám podaří vytvořit a zrealizovat návrh originální koupelny, která Vašim hostům vyrazí dech.