Nedílnou součástí vchodových dveří z plastových a hliníkových profilů je dveřní výplň. Tvoří pohledovou část celé plochy
a předurčuje tak koncový vzhled. Společnost PERITO s. r. o. je tradičním výrobcem dveřních výplní od roku 1999 a již dvanáctý rok tak nabízí svým odběratelům nejširší nabídku dveřních výplní na českém trhu.Hlavní motto společnosti zní „Vytvořte si vlastní dveře“ a není to pouze reklamní slogan. Opravdu vám dokážeme nabídnout nepřeberné množství typů, materiálů,barev a prosklení. Vaše vchodové dveře tak mohou být skutečným originálem. Samozřejmostí je vysoká kvalita evropských měřítek, podpořená certifikátem ISO 9001 a dalšími sedmi produktovými certifikáty. Za přijatelnou cenu si tak můžete koupit výplň splňující ty nejvyšší nároky a požadavky.

Co byste při výběru dveřní výplně neměli opomenout? Na co si dávat pozor a za co vlastně své peníze utratit? Tento článek asi nemůže obsáhnout všechna důležitá doporučení, ale několik základních bodů se pokusíme vyjmenovat. Především volte kvalitní povrchový materiál výplně. Na trhu se setkáte se základní řadou výplní, vyrobených z vakuově lisovaných plastů, dále pak s tzv. HPL výplněmi a v nejvyšších řadách s výplněmi hliníkovými. Pro bílé varianty dveří můžete svobodně volit napříč vyjmenovaným spektrem, ale v případě oblíbeného dekoru dřeva je již na místě výběr zvažovat. Vysoké teploty dekorových plastů, způsobené slunečním zářením, nejsou pro vchodové dveře příliš vhodné a při této volbě bychom spíše doporučili kvalitativně vyšší materiály HPL a hliník,které jsou tepelně stálé.

Nejen zelené úspory jsou dalším tématem,které není radno při výběru opomenout.Dveřní výplně s minimální tloušťkou a jednoduchými dvojskly jsou již minulostí a dnes si můžete vybrat z výrobků podporujících technologie pasivních domů a to s žádným, nebo minimálním příplatkem. Návratnost vložených investic je tak rychlá
a prokazatelná.

Společnost PERITO představila na mezinárodním stavebním veletrhu Fensterbau Norimberk 2010 bezkonkurenční rozšíření sortimentu dveřních výplní, srovnatelné s evropskou špičkou v tomto oboru.Standardně nabízíme výplně z plastových, HPL i ALU materiálů ve více než 60 základních typech.

Standardně osazujeme výplně dvojskly i trojskly s tepelnou úpravou a „teplým rámečkem“.
Standardně si můžete vybrat z 35 dekorů dřeva dodávaných v běžném termínu.
Standardní tloušťka výplně 24 mm je i u nás minulostí. Vyberte si co je libo – například tloušťku 40 mm s koeficientem tepelné prostupnosti pasivních domů, a to za minimální příplatek!
Jelikož nemůžeme vyjmenovat vše, doporučujeme informovat se o výhodách dveřních výplní PERITO u vašich prodejců oken a dveří, případně na stránkách www.perito.cz .