Pro občany i organizace postižené letošními povodněmi, ať už květnovými nebo srpnovými, připravil tento největší český výrobce betonové střešní krytiny, vápenopískových zdicích prvků SENDWIX a páleného systému HODOTHERM rychlou dodávku stavebních materiálů přímo ze závodu, navíc s výraznou slevou až 35 %. Všem ostatním občanům je určena mimořádná akční sleva na střešní krytinu ve výši 30 %. Cena střechy KM Beta tak vychází již od 126kČ/m2. Více níže a na www.kmbeta.cz.

Nabídka pro občany a organizace postižené povodněmi

V rámci své pomoci oblastem postiženým povodněmi nabízí společnost KM Beta slevu 35 % na betonovou střešní krytinu, 30 % na pálený cihelný systém HODOTHERM a 25% slevu na vápenopískové zdicí prvky SENDWIX. Postiženým jsou stavební materiály dodávány přímo z výrobního závodu KM Beta a tak je zajištěna maximální rychlost dodávky materiálu. Součástí nabídky KM Beta je také rychlejší servis, například kalkulace potřebného materiálu nebo technická pomoc. Slevy platí až do konce letošního roku. Kontaktní osoba pro postižené povodněmi je: Miloslav Alinč, tel. 774 752 828. Více o stavebních materiálech KM Beta na www.kmbeta.cz.

Akční nabídka - střecha již od 126 Kč/m2!

Těm, kteří se nyní rozhodnou pro střešní krytinu KM Beta, je určena mimořádně zajímavá sleva ve výši 30 %.  Sleva platí na jakékoliv základní tašky KM Beta, a to až do konce září.  Střechu KM Beta díky této akci pořídíte již od 126 Kč/m2! Jak slevu uplatnit zájemcům ochotně poradí regionální manažeři společnosti KM Beta. Veškeré kontakty jsou umístěny na www.kmbeta.cz.

Pokud v průběhu platnosti akce zákazník využije orientační kalkulátor (na www.kmbeta.cz), kalkulace již bude zpracována se slevou. Tak je možné okamžitě zjistit jakou částku lze díky mimořádné nabídce ušetřit. Sleva na základní tašky ve výši 30 % platí také na e-shopu KM Beta  http://shop.kmbeta.cz/, kde navíc zákazník může získat slevu na betonové doplňky (taška anténní, taška odvětrací) ve výši -10%!

S třicetiprocentní slevou lze zakoupit základní střešní tašky v široké nabídce barevných variant a ve čtyřech různých variantách povrchové úpravy: Standard (bez povrchové úpravy), Elegant (dvojitý akrylátový nástřik s matným efektem), Briliant (speciální dvojitý akrylátový nástřik s leskem) nebo Efekt (trojitý akrylátový nástřik vytvářející efektní barevnou kombinaci višňové a černé).

Pravidelné akce, které pro své zákazníky KM Beta připravuje, náklady na novou střechu výrazně snižují. Střecha KM Beta vychází pro investora oproti jiným systémům výhodněji i díky cenově podstatně méně náročným doplňkům. Akční nabídky KM Beta hledejte na www.kmbeta.cz nebo e-shopu http://shop.kmbeta.cz/.

O společnosti KM Beta a.s.

Společnost KM Beta a.s., největší český výrobce betonové střešní krytiny, vápenopískových cihel a nyní i páleného systému HODOTHERM, je ryze českou firmou se sídlem v Hodoníně. Založena byla v listopadu 1996, čímž navázala na dlouholetou tradici výroby vápenopískových cihel a betonové střešní krytiny na jižní Moravě. Ta se datuje od roku 1912, kdy byl postaven v Bzenci – Přívozu závod na výrobu vápenopískových cihel. Ten vyrostl v blízkosti rozsáhlé lokality vátých křemičitých písků též nazývané Moravská Sahara, která dodnes slouží jako optimální surovinový zdroj pro výrobu. Tato lokalita je známá svými velmi kvalitními písky se stejnou zrnitostí, čímž je dosaženo velmi vysoké kvality výrobků. V roce 1982 byla zahájena výstavba výrobního závodu v Bzenci – Přívozu na výrobu betonové střešní krytiny. S výrobou se začalo v listopadu 1983, kdy byl zahájen zkušební provoz. V letech 1988 – 1989 byl v Kyjově postaven druhý závod na výrobu betonové krytiny. Od listopadu 2009 vlastní KM Beta a.s. také závod Cihelna Hodonín na výrobu páleného cihelného systému HODOTHERM.