Antibakteriální vysavač Raycop 1500
Speciální vysavače pro alergické domácnosti nejsou žádnou novinkou. Ovšem Raycop 1500 je kromě bakterií a dalších choroboplodných zárodků specialistou také na roztoče. Dokonce byl schválen Britskou nadací pro alergie.
Raycop 1500 disponuje 3 čisticími funkcemi. Vibrační destičkou, jež uvolní miliony roztočů, kteří jsou hákovitě zakleslí v matracích, polštářích a čalouněném nábytku. Dále unikátní UV-C sterilizační lampou, která zlikviduje 99,9 % bakterií, roztočů a dalších choroboplodných zárodků. A nakonec sáním s 2stupňovou mikro-alergickou filtrací, díky kterému vysavač odstraní bakterie i roztoče a jejich výkaly z matrací polštářů, peřin a čalouněného nábytku. Vysávat lze dle potřeby s použitím vibrační destičky, nebo bez ní.
Robotický vysavač Samsung S 8855
Zaujaly vás robotické vysavače, které dokážou uklidit byt, aniž byste se museli namáhat? Možná se vám bude líbit Samsung S 8855 s řadou chytrých funkcí navíc. Vysavač je vybaven zabudovanou kamerou, která pomocí systému Visionary Mapping™ vytvoří mapu vašeho bytu a navrhne si nejlepší možnou trasu pro vysávání. Cennosti jsou na této trase chráněny díky chytrým bezpečnostním čidlům a také pomocí zařízení Virtual Guard™, což je neviditelná zábrana, kterou můžete aktivovat podle potřeby. Vysavač je dokonce tak inteligentní, že kdyby se musel vrátit do nabíjecí stanice, bude po krátkém nabíjení pokračovat z místa, kde skončil. Zvládne zvířecí chlupy, vlákna a další nečistoty. Zachytí až 0,6 l prachu, přičemž pomocí omyvatelného filtru HEPA odfiltruje jemné částečky, které mohou vyvolávat příznaky alergie a astmatu.
Espresso Melitta Caffeo Lattea
Kávu si bez mléka neumíte nebo nechcete představit? Espressovač Caffeo Lattea je pro vás ideální kamarád! Cappuccino nebo Latte Macchiato s ním pomocí sušeného mléka Lattea Milk2shower připravíte raz dva. Jeden sáček stačí k tomu, abyste získali lahodnou a hutnou pěnu. Potěší i stylový design a možnost výběru ze čtyř barev – chilli, stříbrné, stříbrno-černé a fialové.