Firmy v této skupině zajišťují, že Byggma Group je lídrem ve výrobě stavebních prvků pro skandinávský trh. Výrobky vykazují stálou vynikající kvalitu a jejich krédem je také maximální šetrnost k životnímu prostředí. Jedná se o výrobky, kde hlavní surovinou je dřevo.

Fibo-Trespo - vodovzdorné nástěnné panely
Vám pomohou velice snadno a rychle vytvořit interiér nové koupelny, stejně jako vybudovat novou kuchyň v hotelu a samozřejmě i rychle renovovat sociálního vybavení v panelových domech. Navíc bez jakéhokoliv mokrého procesu, bez náročné dodávky materiálů. Díky snadné údržbě povrchu obkladových panelů, který je tvořen vysokotlakovou laminátovou folií, se hodí tento postup hlavně k úpravě interiérů, kde jsou kladeny zvýšené nároky na dodržování hygienických předpisů - zamezují tvorbě a výskytu plísní.

HUNTONIT - interierové obkladové panely
jsou nejvíce využívány na obklady stěn a stropů v interiérech, kde je požadavek na mimořádnou odolnost povrchové úpravy a na zvukově izolační vlastnosti. Jedná se o přírodní produkt, který umožňuje vytvářet zdravější životní prostředí. Z těchto důvodů je nejvíce využíván pro obklady stěn v prostorách škol, dětských pokojích a ložnicích. Výrazně zlepšuje podmínky i pro lidi s dýchacími potížemi a alergiky. Jedná se o tvrdé panely MDF na bázi dřeva s povrchovou úpravou vodou ředitelnými barvami. Vhodné pro použití v dřevodomcích, ale i pro novostavby a renovace interiérů.

FORESTIA - obkladové panely
pro jednoduché a ekonomické obložení stěn a stropů v interiérech. S velkou oblibou je používán při vytváření interiérů v dřevěných domcích, tolik populárních v severských zemích. Jedná se o panely z dřevotřísky, jejichž povrchovou úpravu tvoří ekologická folie. Oproti u nás nejvíce používanému sádrokartonu má mnoho výhod - jednoduchou a hlavně rychlou montáž, kterou zvládnete provést svépomocí. Podstatná je i skutečnost, že panely již mají definitivní povrchovou úpravu, tím odpadá tmelení a broušení podkladu, napouštění podkladu a minimálně dvouvrstvý nátěr barvami. Panely se dodávají s povrchem v několika rozdílných strukturách i barevném provedení.

Inspirovala Vás naše nabídka?
Věříme, že se nám podařilo Vás přesvědčit o velkých možnostech, které umožňují produkty firem ­Byggma Group. Dopřejte si takový interiér, koupelnu nebo pracovnu s atmosférou relaxace a komfortu, bez nutnosti slevit z požadavků na kvalitu. Samozřejmostí je i příznivá cena s ohledem na podstatně nižší náklady na montáž. U všech produktů je velký výběr atraktivních barev a povrchů s možností bez omezení realizovat svoje nápady. Jste limitováni pouze vlastní představivostí.


Distributor pro Českou a Slovenskou republiku:

LESTR, s. r. o.
Kolbenova 11 / 159, 190 00 Praha 9 - Vysočany
tel.: 266 033 370, GSM: 602 203 667
e-mail: strupek@lestr.cz, www.lestr.cz