Novinka bude společně s uceleným porobetonovým stavebním programem prezentována výrobcem, společností H+H Česká republika, na stánku číslo 19 v pavilonu A1. H+H Česká republika připravila navíc pro všechny návštěvníky veletrhu zábavnou vědomostní soutěž o porobetonu. Vítěz získá formou padesátiprocentní slevy až kamion porobetonových komponent zdarma.

Přesná tvárnice H+H Greenblock je vyráběna ve dvou provedeních, přesná tvárnice P2 350 PDK 600/375/250 a přesná hladká tvárnice 300/500/250, obě s hodnotou lambda 0,09. Největší výhodou přesných tvárnic H+H Greenblock je jejich vysoký tepelný odpor. Zdivo z nich již není nutné dodatečně zateplovat. Jedná se o zcela nový materiál vhodný k výstavbě nízkoenergetických a pasivních budov. Produkt vyráběný v českém závodě v Mostě, rozšiřuje výrobkovou řadu H+H EXCLUSIVE z bílého porobetonu. Objednávky lze uzavřít již v rámci veletrhu IBF přímo na výstavním stánku H+H Česká republika. Tvárnice H+H Greenblock budou v distribuci bezpostředně po veletrhu.

H+H Česká republika bude na IBF samozřejmě prezentovat i další výrobky. Ze sortimentní řady H+H EXCLUSIVE, tedy bílého porobetonu, budou vystavovány přesné tvárnice PDK, přesné příčkovky, přesné příčkovky PD, přesné příčkovky PDK, nosný překlad NOP, přesné U-profi ly, ploché překlady nosné - PSF a nenosný překlad NEP.

Další novinkou H+H Česká republika pro Stavební veletrhy Brno 2010 je přesná tvárnice řady H+H CLASSIC v provedení P2 400 PDK. Jedná se o aktuální inovaci v sortimentu šedého porobetonu. S hodnotou lambda 0,095 je i tato tvárnice vhodná k nízkoenergetické a pasivní výstavbě. Sortimentní řada H+H CLASSIC bude na IBF prezentována i přesnými tvárnicemi PDK a přesnými příčkovkami.

Kromě prezentace výrobků připravila H+H Česká republika pro návštěvníky veletrhu zábavnou vědomostní soutěž na téma porobeton, jejíž výherce získá padesátiprocentní slevu. Sleva se bude vztahovat na jeden nákup stavebního materiálu - tvárnice nebo příčkovky- ze sortimentu H+H Česká republika až do objemu dvou kamionů. Soutěž bude na veletržním stánku H+H Česká republika probíhat každý den, slosování soutěže proběhně po ukončení veletrhu. Informace potřebné ke správnému zodpovězení soutěžních otázek jsou umístěny na webové stránce
www.HplusH.cz

Společnost je také dodavatelem doplňkových výrobků a služeb pro práci s porobetonem, jako jsou maltové směsi nebo speciální nástroje a nářadí. Stavební materiál a doplňkové služby H+H Česká republika nabízí prostřednictvím sítě smluvních partnerů po celé České republice.

H+H Česká republika je jediným dodavatelem jak bílého, tak i šedého porobetonového programu pro hrubou stavbu v ČR.