Tohle je i motto firmy Transtechnik CS, spol. s r.o., která na český a slovenský trh dodává kvalitní stroje a vybavení značek Vermeer, C.S.F. - MultiOne, Ausa a OM.
Pro letošní rok jsme si pro naše zákazníky připravili řadu novinek. Jedno z hlavních témat dnešních dnů je světová hospodářská krize. Snižování nákladů, zvyšování produktivity - to je jedna z forem, jak touto recesí projít se vztyčenou hlavou a navíc posílen v boji s konkurencí. Jednou z možností je používání kvalitních značek, které Vám usnadní každodenní zvládání projektů.
Firma Transtechnik CS, spol. s r.o. již několik let spolupracuje s italskou firmou C.S.F., výrobcem kloubových nakladačů. V letošním roce se naše společnost stala výhradním importérem kloubových nakladačů řady MultiOne. Množství přídavných zařízení rozšiřuje našim zákazníkům možnosti využití těchto skvělých pomocníků.
Do povědomí široké veřejnosti se již dostaly minidumpery AUSA. Uplatnění naleznou hlavně na stavbách, při realizaci zahrad, parků a všude tam, kde je potřeba převážet materiál terénem. Nosnost těchto minidumperů je v rozmezí od 800 kg do 10 tun. Zváží-li zákazník u nákladních aut nutnost platit silniční daně, povinné ručení, spotřebu apod., ekonomika provozu jasně mluví ve prospěch těchto velkých pomocníků.
Společnost Transtechnik CS, spol. s r.o. je veřejnosti delší dobu známa jako výhradní dodavatel značky Vermeer na český a slovenský trh. Pro letošní rok se můžeme pochlubit hned řadou novinek z produkce této značky. RTX550 rýhovač s možností adaptace podkopu, vibračního pluhu a řezacího kotouče. S pomocí tohoto stroje je instalace podzemních sítí a vedení rychlou záležitostí. S dosahem rýhovacího ramene 152 cm a šířkou 30 cm nabízí množství alternativ pro jeho využití.
Pro stavební firmy, které se potřebují zbavit kontaminovaného dřevěného materiálu, nabízíme model HG8000TX. S výškou vstupního otvoru 127 cm je schopný pojmout a zpracovat i veliké a objemné materiály. Samozřejmostí je i separace případných kovových materiálů mimo prostor nadrcené štěpky.
Tyto a mnoho dalších pomocníků Vám můžeme nabídnout v sídle naší společnosti nebo v síti našich obchodních zástupců. Samozřejmostí je i poskytnutí záručního i pozáručního servisu. Rádi Vás uvítáme v našich prostorách, kde se o Vás skvěle postaráme.


Transtechnik CS, spol. s r.o.
Průběžná 80/b, 100 00 Praha 10
tel.: 274 812 221, fax: 274 814 287
e-mail: info@transtechnikcs.cz
www.transtechnikcs.cz