Futuristický a cenami ověnčený design

Geberit Monolith je sanitární modul nejnovější generace, který posouvá vzhled toalet radikálně dopředu. Jako alternativa staromódních klozetů s viditelnou splachovací nádržkou působí na rozdíl od nich v koupelně stylově a harmonicky. Ke zdi upevněný modul rafinovaně skrývá splachovací nádržku za precizně provedeným skleněným panelem. Jasný puristický tvar modulu Geberit Monolith vyhoví i velmi náročnému vkusu. Tento revoluční koncept již přinesl firmě Geberit mezinárodní uznání: Byl v tomto roce oceněn renomovanou cenou iF product design award a dalšími cenami za design na mezinárodních veletrzích.

Snadná montáž, žádné stavební úpravy

S modulem Geberit Monolith vytvoříte moderně působící toaletu bez dalších stavebních úprav. Jeho instalace je velmi snadná, rychlá a čistá. Geberit Monolith je možné napojit na stávající kanalizační a vodovodní potrubí bez zásahů do stavební konstrukce. Tímto způsobem lze jednoduše provést rekonstrukci starého WC se splachovací nádržkou umístěnou na stěně. Geberit Monolith je ideální pro renovace i novostavby a je kompatibilní se všemi běžnými typy závěsných i stojících WC mís včetně toalety Geberit ­AquaClean. Poskytuje tak maximální míru flexibility.

Vysoce kvalitní materiály určují nový trend

Design modulu Geberit Monolith vyniká velmi kvalitními materiály, které vyžadují jen minimální údržbu. Ve třech klasických provedeních - černé, bílé a mátově zelené se tento štíhlý modul harmonicky začlení do každého prostředí. Přední panel z bezpečnostního skla, boky a víko z kartáčovaného hliníku nebo plastu zaručují dlouhou životnost výrobku a podtrhují jeho čisté linie.

Vychutnejte si nové zážitky s prvky Geberit pro sprchy s odtokem ve stěně

Montážní prvky Geberit pro sprchy v úrovni podlahy mají nyní odtok integrovaný ve stěně. Vznikla tak celá řada svěžích designových detailů pro mimořádné zážitky ze sprchování.

Odtok ve stěně pro sprchy v úrovni podlahy

Inovativní odtok ve stěně určuje nový trend ve vzhledu sprch v úrovni podlahy. Původní rušivý element v podlaze zmizel - díky přemístění odtoku do stěny působí konečně dlažba podlahy opticky uceleně a jednotně. Touto inovací vnáší Geberit do moderní koupelny jasný čistý design.

V jednoduchosti je krása

Pro vynikající kombinaci estetického vzhledu a inovace byly prvky Geberit pro sprchy vyznamenány mezinárodním oceněním 2010 iF international product design award. Zredukované čisté tvary vnášejí nový styl do současného designu sprchových koutů. Viditelná krycí deska je k dispozici ve čtyřech decentních provedeních: Kartáčovaná nerezová ocel, lesklý chrom, alpská bílá nebo pro obklady podle přání zákazníka. Každá z těchto variant se harmonicky začlení do každé koupelny.

Snadná údržba

Prvky Geberit pro sprchy jsou vždy spolehlivě funkční a hygienické. Za krycí deskou je skryté sítko zachycující vlasy, které lze snadno vyjmout a vyčistit. Tím předcházíte nebezpečí ucpání potrubí. Vnitřní těleso sifonu je možné vyndat, čímž se zpřístupní kanalizační potrubí. Problémy s čištěním nebo ucpaným odtokem jsou tedy již minulostí.

Vysoká funkčnost

Prvky pro sprchy Geberit jsou nejen stylové, ale také vysoce funkční v souladu s osvědčenou kvalitou Geberit. Jsou vybaveny sofistikovaným systémem těsnění, který zaručuje dokonalou těsnost po mnoho let. Díky vysoké odtokové kapacitě se dokáží vypořádat i s většími objemy vody, například u wellness sprch. Umožní Vám tak vychutnat si jedinečný zážitek ze sprchování.

Pro více informací navštivte www.geberit.cz.


Geberit, spol. s r. o.
Moravanská 191/85, 619 00 Brno-Přízřenice
tel.: 547 212 335, fax: 547 212 340
e-mail: sales.cz@geberit.com, www.geberit.cz