Společnost má další pobočky v Německu, Bulharsku a v současné době se chystá otevření pobočky na Ukrajině.
V reakci na zvyšující se poptávku na domácím trhu začala v roce 2007 vlastní výroba fasádního lešení PLATINO, kompatibilní k systému Plettac, a o rok později LIBERO, kompatibilní k systému Layher.

Lešení PLATINO je vhodné pro práce na rodinných domech, velkých průmyslových stavbách nebo obtížně přístupných budovách. Snadné připojení pole 2,50 m s 3,00 m nabízí možnost přizpůsobení lešení podmínkám během výstavby snadnou montáží, typickou pro tento systém. To vám umožní ušetřit čas při montáži a demontáži lešení. Velký důraz při realizaci lešení byl kladen na kvalitu úpravy. Povrch z pozinkované oceli poskytuje vysokou odolnost vůči vnějším faktorům, jako je počasí nebo mechanické poškození, které je časté při přepravě a skladování. Jednou z dalších vlastností zlepšení životnosti lešení PLATINO jsou impregnované dřevěné podlážky nebo části hliníkové průchozí podlážky, které byly použity při výrobě.

K výhodám lešení PLATINO patří vysoká kvalita, maximální bezpečnost, snadná a rychlá montáž a demontáž, možnost úprav a přizpůsobení k terénu, dlouhá životnost díky a nízké ceny.

Lešení LIBERO patří do skupiny určené k systému lešení Layher. Snadná montáž, demontáž, nízká hmotnost komponentů a intuitivní řešení vede k úspěšnému sestavení lešení pouze dvěma osobami. To je důležité zejména v této době, kdy je stále obtížnější najít zkušené pracovníky. Tento systém je založen na kombinaci lehkých rámů spojených s podlážkami (3,07 m a 2,57 m) a zábradlím upevněným diagonálami z jedné strany na spojky a z druhé v profilu na posílení rámu. Předností lešení LIBERO, zakoupeného u nás, je jeho nízká cena. Lešení LIBERO je nejdostupnějším řešením na našem trhu, které je kompatibilní se systémem Layher. Jeho všestrannost navíc poskytuje téměř neomezené možnosti přizpůsobit se podmínkám na staveništi.

Výhodou lešení LIBERO je snadná montáž a demontáž, vysoká stabilita při namontování, schopnost regulovat montážní výšku, minimální počet prvků k dosažení požadované tuhosti konstrukce, vysoká odolnost vůči vnějším faktorům.
Nabídka společnosti GET obsahuje stropní bednění, obytné kontejnery, lešenářské výtahy a použité lešení společností Plettac, Layher, Alfix, Rux, SGB a Bosta. Společnost GET prodává lešení bez zprostředkovatelů, a proto je schopna nabídnout nové lešení za cenu použitého. Skladem je 2000 m2 lešení, krátké termíny dodání proto nejsou problém. Stejně jako široká nabídka konzolí, vyrovnávacích rámů, nosníků a spojek. K dispozici je 50 000 m2 lešení k pronájmu. Montáž lešení provádíme vlastními pracovníky, kteří jsou několikrát ročně proškolováni tak, aby vyhovovali nejpřísnější legislativě EU.

S využitím materiálů Get Czech s.r.o.
Michal Zmrzlík


Get Czech, s.r.o.
Tuřanka 1222/115
627 00 Brno-Slatina
tel.: 532 123 025
mobil: 603 148 488
e-mail: brno@get-czech.com
www.get-czech.com