Příjemným bonusem při nákupu použitého stroje Cat od Zeppelin CZ je již tradičně zařazení do soutěže o některé hodnotné ceny. Pro rok 2020 byla vybrána šestice špičkových tabletů Apple iPad Pro. Tablety s obrazovkou o úhlopříčce 12,9 palce a pamětí 256 GB jsou připraveny pro vylosované zákazníky.

Proč právě tablet? Nový digitální věk se nevyhýbá ani stavebním strojům. I proto přichází Zeppelin CZ s novým portálem MůjStroj.cz. Díky této stránce mají zákazníci snadný přístup k nákupu náhradních dílů na e-shopu PartsCat.com a mohou zde sledovat i efektivitu strojů Cat díky nástrojům MyCat.com a VisionLink. Všechny tyto nástroje jsou online a přístupné odkudkoli, například právě z tabletu Apple iPad Pro.

Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá. Každý, kdo si od Zeppelin CZ mezi 1. 1. 2020 a 30. 11. 2020 zakoupí použitý stroj v hodnotě alespoň 250 000 Kč a vyplní soutěžní kupon, bude zařazen do slosování. Následně bude vylosováno šest výherců, které zástupce Zeppelin CZ obešle a domluví termín předání výhry.

Soutěže s použitými stroji Zeppelin CZ se staly příjemnou tradicí. Doufáme, že letošní hra o tablety Apple iPad bude stejně oblíbená jako loňské losování o kola Scott.