V rámci této dohody byl Doosan potvrzen v roli výhradního dodavatele kolových nakladačů pro CEMEX v rámci celé Evropy. Nové nakladače budou určeny pro aktivity společnosti ve Francii, Velké Británii, Německu, Španělsku, Polsku a také v České republice.

Gilles Bendaoud, vicepresident pro prodej a marketing, Doosan Infracore Europe B.V., uvedl: „Těší nás důvěra společnosti CEMEX v naši značku a naše portfolio kolových nakladačů. Naším cílem je vybudovat dlouhodobé partnerství mezi oběma společnostmi.“

Nové kolové nakladače Doosan pro společnost CEMEX budou disponovat kapacitami lžíce od 2,2 do 6,0 m³ a pokrytí celou škálu pracovních úkonů. Prvním dodaným strojem je DL550-5, který byl nedávno doručen pobočce v La Ventrouze ve Francii. Nový stroj, který začal okamžitě pracovat, přivítal ředitel pobočky Romain Legrand se svým týmem (viz fotografie).

CEMEX je společností působící na celém světě v oboru stavebních materiálů a nabízí vysoce kvalitní produkty a spolehlivé služby. Společnost CEMEX má za sebou bohatou historii poskytování kvalitních služeb svým zákazníkům, a to prostřednictvím inovativních stavebních řešení, efektivních postupů a snahy propagovat udržitelnou budoucnost.

Pro více informací o stavebních strojích Doosan navštivte www.doosanequipment.eu nebo kontaktujte distributora pro ČR, společnost GARNEA a.s. na www.garnea-stavebni.cz.