Letní plachta sice bazén před nečistotami ochrání a částečně zabraňuje tepelným ztrátám během noci, koupací možnosti ale neprodlouží. Naše klimatické podmínky umožňují koupání v nezastřešeném bazénu v případě hezkého léta pouze po dobu třech měsíců. Díky zastřešení se však prodlouží až na měsíců sedm, navíc bez vlivu počasí.

Díky kompletnímu zastřešení není potřeba na děti ani zvířata na zahradě neustále dohlížet. Mnohé bezpečnostní prvky totiž zabraňují jejich vstupu do vody bez vašeho vědomí. Při koupání by však měly být děti pod stálým dohledem.

Nové zastřešení ALBIXON SYDNEY vzniklo ve spolupráci s návrháři automobilového průmyslu. Pyšní se nízkým profilem, elegantními křivkami a unikátním vzhledem. Pro maximální ergonomii je vybaveno pouze jednou vodicí kolejnicí na jedné straně zastřešení. Pohybuje se po ní velký modul, všechny ostatní jsou pak plně bezkolejové.

Druhou novinkou ALBIXON je zastřešení MIAMI, které představuje ryzí kvalitu bez kompromisů, jedinečné barvy a vysokou odolnost. Jedná se o zakázkovou výrobu, která nabízí ty nejrozmanitější možnosti volby rozměrů, druhu i barvy krytiny. Každý zákazník si tak může vybrat z více než 40 barev a dekorů nosné konstrukce. Splní tak i ty nejtajnější představy těch nejnáročnějších z nás.