DEK Půjčovna si objednala 51 minirypadel ve váhové kategorii od 0.8 do 8.5 tuny (konkrétně modely E10z, E19, E35z, E50 a E85) a 17 smykem řízených nakladačů S530. Jde o největší dodávku strojů Bobcat v ČR.

Se značkou Bobcat a s jejím spolehlivým a rychlým servisem společností Bobcat CZ má DEK Půjčovna bohaté zkušenosti – v minulosti již zakoupila například 10 kusů minirypadla E19 a 11 kusů smykem řízených nakladačů S530. Touto strategickou dodávkou doplňuje DEK půjčovna sortiment techniky pro zemní práce napříč sítí svých 75 poboček o kompaktní stroje.


Vyrobeno v České republice
Naprostá většina objednaných modelů byla vyvinuta a vyrobena v závodě Doosan Bobcat EMEA v Dobříši, kde je evropská centrála společnosti. Přímo ve výrobním závodě bylo provedeno i lakování strojů v charakteristické červené barvě.

„Stroje Bobcat se řadí mezi ty, ze kterých jsme chtěli vždycky vybírat. Jsou to špičkové stroje a mimo obchodní podmínky či sítě servisu dostupné po celé ČR je nám sympatické třeba i to, že se vyrábějí v České republice,“ říká Michal Švejcar, ředitel DEK Půjčovny. „Dosavadní zkušenosti máme jen ty nejlepší. Dealer Bobcat CZ má díky 10 pobočkám velice dobře pokrytou celou republiku. Servis díky tomu funguje velice rychle a kvalitně.“



O Bobcat CZ
Společnost Bobcat CZ, a.s. je od roku 2000 výhradním a autorizovaným prodejcem smykem řízených a kolových nakladačů, bagrů, teleskopických manipulátorů, příslušenství a náhradních dílů značky Bobcat. Disponuje bohatě vybavenou půjčovnou strojů a příslušenství, která v současné době čítá 160 ks strojů, a sítí obchodně – servisních středisek rozmístěných po celé České republice. Prostřednictvím odborně vyškolených obchodních zástupců a více než 45 kvalifikovaných servisních techniků s několikaletou praxí zajišťuje prodej, záruční i pozáruční servis, pronájem, školení obsluh, dodávky náhradních dílů těchto špičkových strojů včetně jejich příslušenství pro více než 2900 zákazníků.