Společnost Alurol z Nového Města nad Metují z podhůří Orlických hor přišla před více než 27 lety jako první v tehdejším Československu s novinkou, která se v našem stavebnictví velmi rychle zabydlela. V roce 1992 začala vyrábět venkovní rolety. V malých prostorách téměř na koleně začaly pro první zákazníky vznikat první předokenní rolety. Výhody tohoto poměrně jednoduchého a vzhledově atraktivního zařízení jsou nesporné. Nejenže chrání proti ostrým slunečním paprskům a dalším nepřízním počasí, ale rovněž odhlučňují, zabraňují pronikání prachu či hmyzu a zároveň chrání naše soukromí proti nežádoucím pohledům či dokonce násilnému vniknutí.

Firma spolupracuje s předními evropskými výrobci materiálu a komponentů a neustále se snaží jak své výrobky technicky zdokonalovat, tak i zachovávat jejich cenovou dostupnost pro co nejširší veřejnost. Po celou dobu svého působení na trhu společnost Alurol uspokojila tisíce klientů u nás i v zahraničí. V současnosti spolupracuje i se stovkou svých stálých partnerů. Nabízí jim totiž nejen výrobu a montáž svého uceleného sortimentu, ale i technické poradenství, dopravu a v neposlední řadě i důležitý servis. Dobré reference zákazníků, mezi které patří i rodinný dům naší nejlepší zpěvačky Lucie Bílé, jsou toho důkazem.


S důvěrou se můžete obrátit na sehraný tým odborníků, který vám nabídne vhodné řešení z celé škály možností. Nabídka zahrnující venkovní rolety, venkovní žaluzie, screeny (novinka), markýzy,  garážová a průmyslová vrata, rolovací mříže, vjezdové brány je vhodná jak pro klienty, kteří začínají stavět, tak i pro rekonstruované objekty. Svojí péčí o zákazníka se firma dokázala za více než čtvrtstoletí své existence vypracovat na jednu z vedoucích pozic v České republice v daném oboru.

Pro inspiraci se můžete podívat na webovou prezentaci na adrese www.alurol.com či přímo osobně navštívit nový showroom v sídle společnosti v Novém Městě nad Metují nebo také v nově otevřené pobočce v Praze.
Vedení společnosti i celý tým našeho pracovního kolektivu bude vždy usilovat o vaši spokojenost a o dobré jméno firmy.