Instalované turnikety se skládají ze dvou krajních a jedné středové jednotky a vytvářejí tak 2 elegantní průchody. Všechny části se vyznačují moderním, štíhlým designem a jsou vyrobeny z kombinace skla a nerezi.  Společně s uměleckým dílem umístěným v jejich těsné blízkosti a nazvaným  "levitující roura"   přirozeně dekorují celý prostor vstupní recepce.


Sadu turniketů Swinglane 900 doplňuje vstupní branka WINGLOCK SWING se štíhlým nerezovým sloupkem s indikačním LED prstencem a jedním dveřním křídlem. Slouží pro průchod osob s pohybovou indispozicí nebo pro snadné pronášení objemných břemen. Celá sestava je doplněna zábradlím z nerezi a bezpečnostního skla. Tímto způsobem je dokonale uzavřen vstup do budovy a bez autorizace nelze dovnitř nenásilně vniknout. Před sestavou je umístěn stojan ze stejného materiálu, kde je možné umístit externí elektromagnetickou čtečku.


V celé budově byly instalovány dvě sady přístupových turniketů Swinglane 900: jedna v hlavní recepci a druhá v suterénu ve vchodu pro zaměstnance.  Zde příchozí vstupují do budovy přes čtyřkřídlové karuselové dveře TOURNIKET.
Všechna tato zařízení jsou výrobkem holandského výrobce BOON EDAM, jehož výhradním zástupcem pro Českou a Slovenskou republiku je již od roku 1993 společnost SPEDOS.

Marie Poláchová, SPEDOS

Více o výrobku zjistíte na https://www.spedos.cz/bezpecnostni-vstupy/produkty