Pro zastínění zimních zahrad nebo pergol jsou ideální rolety Veranda, které vám zajistí optimální pohodu a klima na zimní zahradě v průběhu celého roku. Verandy nejenže umožní regulovat teplo, ale také průchod světla, a tím vás chrání před nesnesitelným horkem a interiér před vyblednutím. Rolety Veranda jsou kombinací vysoce kvalitního materiálu a moderního designu. Jsou vhodné pro montáž na jakoukoliv konstrukci zimní zahrady nebo pergoly. Celý systém je vyroben z korozivzdorných materiálů a látka je v uzavřeném stavu rolety zcela ukryta v boxu. V otevřeném stavu je tkanina udržována v bezpečné vzdálenosti mezi roletou a sklem díky vodicím lištám a pružinovému systému, který udržuje tkaninu v konstantním napětí.

Veranda HRV52 je speciálně navržena pro instalaci nad zimní zahradu nebo pergolu. Stěžejní funkcí tohoto typu zastínění je zamezit prostupu slunečních paprsků až na sklo, odkud se pak dále šíří do celého interiéru. Mezi bočními lištami a stínicí látkou vzniká vzduchová mezera, díky které je zajištěna dostatečná cirkulace vzduchu.

Výhody Verandy HRV52:
-  zastínění velké plochy zimní zahrady či pergoly,
-  termoregulační i ochranný efekt,
-  možnost spřažení až 4 kusů rolet (nemají společný box),
-  box z extrudovaných hliníkových profilů.

Veranda HRV08-ZIP je vybavena zipovým systémem, který zajišťuje, že látka zůstává náležitě napnutá v každé poloze dolního profilu a zabraňuje vyklouznutí látky z vodicích lišt. Jednotlivé části látky jsou vždy vybaveny zipem, kdy širší strana zapadá do plastového zipového profilu. Ten je umístěn v hliníkovém vodicím profilu.

Veranda HRV 52


Výhody Verandy HRV08-ZIP:
-  tkanina zůstává déle napnutá díky inovativnímu ZIP systému s kovovou pružinou,
-  kompaktní box přispívá k sofistikovanému vzhledu rolety,
-  možnost spřažení až 4 kusů rolet (společný box do šíře rolety 6 m),
-  variabilita systému (látku lze stahovat ze stran, zespodu i seshora),
-  možnost instalace do střešních oken z interiéru i exteriéru,
-  vysoká odolnost proti větru (až do 140 km/h).

Standardní rozměry Verand

Moderní řešení pro prvotřídní energetickou náročnost a pro požadavky na komfortní vnitřní klima v pasivních a nízkoenergetických domech – to vše vystihuje zaomítací screenovou roletu HR10-ZIP.

Screenová roleta HR10-ZIP

Výhody screenové rolety HR10-ZIP:
-  box integrovaný do zdi před oknem,
-  žádná perforace pláště budovy,
-  plně integrovaná spodní lišta v zatažené poloze,
-  vhodná pro nízkoenergetické a pasivní domy,
-  odolnost proti větru až do 140 km/h.

Standardní rozměry rolety HR10-ZIP


www.isotra.cz