Jedná se o uzavřené a během jeho provozní životnosti nerozebíratelné svítidlo s LED světelnými zdroji. Při výrobě je automaticky testovaná funkčnost a těsnost každého kusu. Je tak garantována 100% spolehlivost, krytí a elektrická bezpečnost všech svítidel.
Vzhledem k dokonalé těsnosti je konstrukce svítidla připravena pro zapojení na propojovací konektor, který je umístěn na jeho boční straně. Tím odpadá tradiční rozebírání svítidla při montáži a zapojování vodiče do svorkovnice.
V designu svítidla jsou i posuvné závěsy umožňující instalovat svítidlo na uchycení v rozteči původního osvětlení. Dochází tak ke zjednodušení při výměně původního osvětlení za nová svítidla. Rozpětí závěsů je od 420 mm do 980 mm v závislosti na typu svítidla.
Zákazníkovi to v souhrnu přináší řadu výhod, hlavní z nich je úspora času potřebná pro zapojení či propojení svítidel. Konektor byl v praktickém montážním testu jednoznačným vítězem s téměř třetinovým časem potřebným pro zapojení světelné soustavy (více na Youtube kanálu TREVOS - Test zapojení svítidel).
Pro využití svítidla v různém prostředí je v nabídce volba ze tří světelných charakteristik: od 2,5 m montážní výšky v případě Innova WB (Wide beam – široká charakteristika) až po 12 m výšky stropu u verze Innova NB (Narrow beam - úzká charakteristika). Umožňuje to použití různých difuzorů s odlišnou optikou včetně osazení primárního difuzoru umístěného přímo na LED ­čipech.

Innova – těsné spojení



Chytré řešení a variabilita

Innova od společnosti TREVOS je svítidlo s nadčasovým designem, technicky vyspělé včetně důmyslného řešení osvětlení, které přináší zákazníkovi vysokou přidanou hodnotu v podobě úspory práce, času a energie. Nezanedbatelná je možnost dodávky zařízení včetně kabelů s již připojenými konektory dle typu plánovaného zapojení a montážník je pak „pouze“ zapojí do příslušného svítidla nebo světelné soustavy. Svítidlo se vyrábí ve více jak 300 variantách (2600 – 8000 lm) včetně třífázového propojení, stmívání, nouzového osvětlení nebo senzorů. Standardní délka připojovacích a propojovacích kabelů je 1 a 3 m, ale ­TREVOS je v rámci projektů připraven i na individuální požadavky zákazníků.   
Innova se vyrábí z vysoce kvalitního polykarbonátu PC a z dalších odolných materiálů, které umožňují svítidlo použít do chemicky agresivního prostředí. Celková tuhost, pevnost, odolnost a dobrý tepelný management elektronických součástek se projevují ve dlouhé životnosti svítidla i při teplotách okolí až do 50 °C, pro které je certifikováno. Za kvalitu svých produktů, které často svítí nepřetržitě, ručí TREVOS pětiletou zárukou. Více informací ­najdete na www.innova.lighting.