Společnost TRASO s. r. o. patří mezi největší výrobce technologií pro skladování a výdej PHM a AdBlue, v nabídce jsou technologie pro skladování a výdej nafty a AdBlue od 200 do 50 000 litrů, včetně široké škály čerpadel, průtokoměrů, hadic a dalšího příslušenství.

Výrobky jsou stále vyvíjeny a inovovány dle potřeb zákazníků, a proto v letošním roce přicházíme s novým řešením kontejnerové čerpací stanice právě pro stavební společnosti.
Kontejnerové řešení čerpací stanice s kompletní nadzemní technologií přináší řadu výhod, mezi které patří:
- velice jednoduchá a rychlá instalace bez nutnosti velkých stavebních úprav,
- snadná kontrola a evidence vydaných pohonných hmot, zásobník na AdBlue,
- nezávislost na připojení elektrické energie (vlastní elektrocentrála),
- vysoký stupeň zabezpečení proti poškození, vandalismu nebo odcizení,
- technologická skříň s masívními vodotěsnými dveřmi,
- mobilita – stanici je možné kdykoliv snadno přemístit na jiné stanoviště,
- kompaktní, robustní provedení, možnost barevných kombinací dle vlastních preferencí,
- technické řešení splňuje veškeré požadavky na bezpečnost a ochranu životního prostředí.

Spa for Cars Oil Frýdlant nad Ostravicí



Rozměry kontejnerové výdejny pohonných hmot byly převzaty z osvědčeného systému ISO kontejnerů, vnější rozměry tak odpovídají standardně používaným stavebním kontejnerům.
V nabídce jsou provedení v rozměrech 10´, 20´ a 40´, provozní objem nádrží, které jsou plně dvouplášťové, je pak od 10 000 do 38 000 litrů.
Samozřejmostí je kompletní vystrojení (potrubí, ventily armatury, odvětrání, osvětlení, elektrorozvaděč), kontejner je pak možné dle specifikace zákazníka doplnit o další prvky, jako např. navíječ hadice, elektrocentrála, plnicí čerpadlo atd.

Komplexní služby

Zvažujete-li pořízení nové čerpací stanice, případně její rekonstrukci nebo doplnění o některé prvky a komponenty, které dnešní legislativa požaduje, nabízí vám firma TRASO široký sortiment technologie pro skladování a výdej PHM a Ad Blue. V nabídce najdete typové projekty podnikových čerpacích stanic, nabídneme vám kompletní technologii, tzn. dvouplášťové nádrže, výdejní stojany, ocelové konstrukce, zastřešení, úkapové jímky a odlučovače ropných látek, pro tankování na stavbách pak čerpadla na 12/24 V, tankovací vozíky a přepravní nádoby. Samozřejmostí jsou pak dodávky dílů a servis, zajišťovaný v rámci ČR a SR.

TRASO s. r. o.
Markova 1767
744 01 Frenštát pod Radhoštěm
tel.: 556 880 930
mobil: 775 188 715
e-mail: obchod@traso.cz
www.traso.cz