K decentrálním rekuperačním jednotkám Zehnder je nově k dispozici také externí ovládací panel, umožňující jejich pohodlné dálkové ovládání.

Automatické řízení větrání senzory vlhkosti, CO2 a kvality vzduchu
V závislosti na stavební situaci, decentrální rekuperační jednotky Zehnder poskytují racionální a cenově optimální řešení větrání pro jednotlivé místnosti, 1- nebo 2-pokojové byty a např. také apartmány. Decentrální řešení větrání může být využito v novostavbě nebo rekonstrukci bez velkých nákladů a instalovány s minimálním zásahem do stavby. Stačí jen 1 otvor v obvodové zdi.  Zehnder nyní nabízí řízení větrání prostřednictvím volitelných senzorů, které mohou měřit pouze vlhkost nebo vlhkost v kombinaci buď s měřením CO2 nebo s kvalitou vzduchu (obsahem těkavých organických látek ve vzduchu v místnosti, např. částic umělých hmot, stavebních materiálů, koberce, nábytku, čistících prostředků). To je možné u decentrálních větracích jednotek Zehnder ComfoAir 70 s výkonným entalpickým výměníkem (s až 90% rekuperací tepla a 84% rekuperací vlhkosti) a velice kompaktních rekuperačních jednotek Zehnder ComfoSpot 50 s jedinečným entalpickým výměníkem v této třídě (s až 82% rekuperací tepla a 70% zpětným ziskem vlhkosti).

1

Nové senzory automaticky řídí výměnu vzduchu v závislosti na obsahu vlhkosti, CO2 a kvalitě vzduchu v místnosti a tím zajišťují vyšší komfort obsluhy a energetickou účinnost pro trvale komfortní a zdravé vnitřní klima.

Komfortnější dálkové ovládání
Nový externí ovládací panel Zehnder ComfoLED je nyní k dispozici k oběma decentrálním větracím jednotkám Zehnder ComfoAir 70 a Zehnder ComfoSpot 50 pro ještě komfortnější ovládání jednotek. Může být instalován pomocí kabelového připojení na libovolném místě v domě a umožňuje snadné dálkové ovládání jednotky.

2

Prohlédněte si expozici Zehnder na ISH 2017

Více informací k novinkám získáte zde:

Zehnder Group Czech Republic s.r.o.
T +420 383 136 222,  M +420 731 414 443
info@zehnder.cz , www.zehnder.cz

Foto: Zehnder Group