Přesvědčují prvotřídní kvalitou provedení s dlouhou životností a antikorozním, snadno čistitelným povrchem,  vytvořeného buď 2-složkovým lakováním nebo vysoce jakostním chromováním. Umožňují teplovodní, kombinované nebo čistě elektrické vytápění. Jsou k dispozici v bílé barvě, některé druhy s chromovaným povrchem nebo v téměř 50 barevných odstínech.

 

Využijte „Akci Colours free“ na 3 zcela nové řady koupelnových radiátorů:
■ Zehnder Klaro
■ Zehnder Forma Asym
■ Zehnder Roda Spa Asym

Vybrané radiátory jsou v rámci akce prodávány v následujících 6 nejprodávanějších barvách bez příplatku - za cenu barvy bílé. Akce platí do 31.12. 2017.

■ černá Jet Black č. 9005
■ metalická Anthracite č. 0346
■ metalická stříbrná Titane č. 0335
■ metalická hnědá Brown Quartz č. 0529
■ metalická krémová Sand Quartz 0522
■ metalická bordó Amethyst č. 0516

Neváhejte, stáhněte si katalog HŘEJIVÉ TEPLO V KOUPELNĚ a vyberte si vhodný rozměr radiátoru v některé z akčních barev za cenu barvy bílé.

Proč si zvolit barevné radiátory?
Lakované radiátory dosahují nejvyšších možných tepelných výkonů a vyřazují velice příjemné sálavé teplo. Lze je hezky barevně sladit s obklady a zařizovacími předměty v koupelně nebo je naopak navrhnout v barevném kontrastu a tak jimi zvýraznit styl v koupelně. Na metalických barvách, zahrnutých do akce, nejsou vidět omaky prstů, velice dobře se čistí a vypadají stále jako nové.

Přehled vybraných radiátorů v akci:
Zehnder Klaro -
propracovaný design z kulatých svislých a vodorovných trubek, s neviditelnými sváry

 

Zehnder Forma Asym – asymetrické radiátory z elegantních kulatých trubek pro obzvláště snadné nasunutí ručníků z levé/pravé strany v jakékoliv výšce radiátoru

 

Zehnder Roda Spa Asym – asymetrické radiátory z moderních plochých trubek pro obzvláště snadné nasunutí ručníků z levé/pravé strany v jakékoliv výšce radiátoru

 

Více informací získáte na: M: +420 731 414 443, info@zehnder.cz, www.zehnder.cz