Nejnovějším příkladem inovativní práce je systém ­energeto® 5000 view, který je obzvláště vhodný pro pasivní domy s hodnotou Uw = 0,72 W/(m2K) (trojsklo Ug = 0,5 W/(m2K)), který, od svého uvedení na trh v loňském roce, začal být zpracováván mnoha aluplast-partnery. Na výstavě samozřejmě toto designové řešení se skrytým křídlem nemohlo chybět. Tento systém nabízí možnost omítnout okenní rám tak, že zůstane viditelný pouze úzký pás rámu po obvodu a dále je viditelná pouze skelní plocha (sytém bonding inside neboli tzv. vlepované zasklení). Systém energeto® 5000 view nabízí archi­tektům a projektantům volnou tvorbu a umožňuje jim jasné vedení linií ve vzhledu fasád. „Švýcarský“ štulp se, se svou 109mm vnější pohledovou šířkou, postará o jedinečně štíhlou optiku: více dopadajícího světla a tím i více využitelné solární energie.U vašich oken se používá ino­vativní technologie, kterou brzy oceníte:

Bonding inside = vyšší stabilita, po obvodu zalepené sklo v okenním křídle zajišťuje vyšší těsnost oken, lepší tepelně - izolační vlastnosti a vyšší stabilitu.

Safetec inside = zvýšená ochrana proti vloupání, třetí těsnění po celém obvodu okenního rámu slouží jako přepážka pro zlepšení tepelně - izolačních vlastností a na druhé straně zabraňuje rychlému vypáčení křídla.

Powerdur inside = lepší tepelná izolace, energeto sází na skelnými vlákny zpevněné PVC k vyztužení profilů. V kooperaci se spol. BASF speciálně vyvinutý materiál nahrazuje jinak běžnou ocelovou výztuhu s její nechtěnou vlastností – vysokou tepelnou vo­divostí.

- Vnější velmi štíhlý vzhled
- Vynikající zvuková izolace
- Odzkoušená ochrana proti vloupání RC2
- V interiéru k dispozici v široké škále dekorů
- Z exteriéru ušlechtilý vzhled s hliníkovým opláštěním aluskin®

Více informací na: www.aluplast.net

 

Michal Škařupa
michal.skarupa@aluplast.net
tel.: 777 166 891

Michael Havránek
michael.havranek@aluplast.net
tel.: 777 021 081