Plisované sítě proti hmyzu
Sortiment sítí proti hmyzu byl rozšířen o „okenní a dveřní plisované sítě“. Plisované sítě proti hmyzu je vhodné zvolit tam, kde není dostatečný prostor pro jakýkoliv jiný druh sítí. Jsou adekvátní ochranou proti létajícímu hmyzu do vstupů na terasy, zahrady, bazény nebo balkóny.

Plisované sítě proti hmyzu mají podstatný podíl na energetických úsporách a zvukové izolaci hluku stavby. Z důvodu absence jakýkoliv mechanismů a boxů budou sítě vždy fungovat, i když nebudou používány po dlouhou dobu. Jejich demontáž a následné čištění je velmi jednoduché.

Podmítkové purenitové boxy
Výrobní sortiment venkovních žaluzií byl doplněn o tepelně izolační boxy, které představují kvalitativně propracovaný prvek stavby přinášející řadu užitečných efektů. Ty vyplývají především z vlastností materiálu PURENIT, ze kterého jsou tyto boxy vyrobeny. Purenit je produkt na polyuretanové bázi z tvrzené pěny (PUR/PIR) s výbornými tepelně izolačními vlastnostmi. Pevný, stabilní a přitom tak lehký. Tento zdravotně nezávadný recyklovatelný materiál se vyznačuje minimální tepelnou dilatací, vysokou odolností vůči hoření B2 dle DIN 4102-1, vůči tlaku i vlhkosti.

Veletrh FOR ARCH 2016
Firma ISOTRA se bude letos poprvé účastnit sedma­dvacátého ročníku mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční ve dnech od 20. do 24. září 2016 v areálu PVA EXPO ­PRAHA. Stánek firmy ISOTRA s širokou nabídkou výrobků stínicí techniky najdete na výstavišti v hale 3, stánek 3B10. Na expozici o ploše 176 m2 budou kromě tradičních výrobků stínicí techniky (interiérové žaluzie, látkové rolety, venkovní žaluzie) vystaveny také výše uvedené výrobní novinky. Při této příležitosti budou také zákazníkům představeny hlavní výhody použití stínicí techniky na stavbách, kterými jsou vysoký stupeň ochrany před slunečním zářením, snížení venkovního hluku a především termoregulační efekt.

 

www.isotra.cz