Venkovní žaluzie jsou řešením pro všechny majitele bytů a rodinných domů, architekty a projektanty průmyslových objektů, jak docílit příjemného prostředí v interiéru bez použití klimatizace, které navíc nevyžaduje náročné zásahy do stávající budovy a je finančně méně náročné.

Vlastnosti venkovních žaluzií oceníte po celý rok. V létě Vás chrání před sluncem, protože dokáže odrazit až 85 % slunečního záření a v zimě pak před okolním chladem, protože uzavřená venkovní žaluzie přispívá ke zlepšení hodnoty izolace.

Pohodlné a snadné ovládání žaluzií
Standardně lze žaluzie ovládat ručně pomocí kliky nebo vypínačem, který ovládá elektromotor zabudovaný v mechanismu žaluzie. Maximálního pohodlí při ovládání žaluzií můžete dosáhnout pomocí dálkového ovládání a zabudované řídící jednotky reagující na slunce a vítr. Pokud se rozhodnete pro ovládání žaluzií pomocí řídící jednotky, budete mít jistotu, že i v době vaší nepřítomnosti bude interiér chráněn před sluncem, protože řídící automatiky reagující na slunce a vítr ovládají žaluzie podle skutečné povětrnostní situace.

Montáž žaluzie
Venkovní žaluzie lze snadno umístit na stávající budovy, kdy je mechanismus žaluzie schovaný za krycím plechem, který může barevně splynout s fasádou nebo naopak oživit vzhled budovy použitím kontrastního barevného tónu.

Je prozíravé přemýšlet o způsobu zastínění oken již v okamžiku přípravy stavebního projektu. Pokud se s venkovními žaluziemi počítá již v projektu, lze je umístit do předpřipraveného prostoru ve fasádě tak, že žaluzie se při vytažení celá skryje ve fasádě a nesnižuje tak zbytečně světlost okna.

NOVINKA - KASTLÍKY PRO VENKOVNÍ ŽALUZIE ISOFLEX
Firma ŽALUZIE NEVA s.r.o. představila na mezinárodním veletrhu R+T 2009 ve Stuttgartu novinku
, kterou jsou sendvičové kastlíky pro venkovní žaluzie. Systém ISOFLEX byl vyvinut tak, aby mohl být snadno zabudován do stavby, usnadnil montáž žaluzií a zamezil vzniku tepelných mostů.

Tento systém je dodáván v provedení s vnitřním zateplením nebo bez zateplení.
Vlastní výrobek se skládá z izolačního materiálu, který je po obvodu opatřen konstrukčními deskami. V horní části a na bocích je zesílen tak, aby jako samonosný prvek umožnil montáž žaluzie. V přední části je opatřen hliníkovou okapovou lištou.
Součinitel prostupu tepla kastlíků ISOFLEX činí 0,255 (W/m2K).

Výhody systému ISOFLEX:
- vysoká stabilita při nízké hmotnosti (snadná manipulace)
- tepelná a hluková izolace
- velmi dobrá přilnavost ke stavebním materiálům
- 100% odolnost vůči vodě
- neobsahuje formaldehyd


ŽALUZIE NEVA s.r.o.
J. B. Pecky 4342/14, 796 01 Prostějov
tel.: 582 337 529, fax: 582 330 988
e-mail: nevapv@nevapv.cz, http://www.nevapv.cz