Díky této specializaci se nám podařilo získat velmi významný podíl na trhu ČR v oblasti dodávek výrobním a montážním firmám oken a dveří. Naše nabídka produktů obsahuje především výrobky od renomovaných evropských, ale i světových producentů. Aktivně působíme ve všech regionech ČR a svým zákazníkům poskytujeme kromě dodávek materiálu taodborné poradenstvínejenom k nabízeným produktům, ale tapro ostatní činnosti, které s výrobou, popř. montáží oken a dveří souvisí. Distribuce materiálu je zajišťována z centrálního skladu v západních Čechách a z distribučního skladu v Brně vlastní přepravou nebo je využíváno přepravních společností s působností po celé ČR.

as, spolehlivě, zodpovědně- jelikož cítíme nutnost flexibilně reagovat na stále se zvyšující požadavky trhu ohledně kvality dodávek z řad výrobců oken, zavedli jsme v našem centrálním skladě unikátní systém řízení skladu a vychystávání zakázek LFS 400, který je založen na hlasem řízených povelech - PICK BY VOICE. Tento systém umožňuje operativně řešit požadavky zákazníků. Další nespornou výhodou je eliminace chyb vznikajících při vychystávání zakázky, jelikož pracovníci skladu mají volné obě ruce a mohou se plně soustředit pouze na výdej zboží.

Naším cílem je dospět dlouhodobou spoluprací s výrobci oken a dveří k jejich naprosté spokojenosti. Dbáme na to, abychom poskytovali skutečně komplexní služby. Neustále doplňujeme a rozšiřujeme naši nabídku, při větších odběrech nabízíme partnerům množstevní slevy, zajišťujeme i zcela specifické výrobky na objednávku, pro dodávky nabízíme bezplatnou turnusovou dopravu. Nepřehlédnutelným faktem je, že dokážeme pokrýt celou Českou republiku, kde poskytujeme dokonalý technický a obchodní servis na evropské úrovni.

TOR Cheb, spol. s r.o.
Ing. Josef Řezníček - jednatel


Nabízíme:
- celoobvodové kování MACO
- portálové systémy G-U a MACO
- kovápro otočná okna HAUTAU
- zámky BKS, G-U, KFV, MACO
- okenní a dveřní závěsy DR.HAHN, SFS a SIMONSWERK
- okenní a dveřní kliky HOPPE a MACO
- dveřní madla BERYL a HOPPE
- zámkové vložky CISA, FAB, GUARD a TITAN
- dveřní zavírače BKS/G-U a DORMA
- pákové ovladače HAUTAU
- spojovaa kotevní materiál EJOT
- zasklívací podložky, pásky
- začišťovací lišty
- kotevní systém JB-D/K pro energeticky úsporné a pasivní stavby
- rámové a křídlové okapnice GUTMANN
- dveřní prahy BKV a GUTMANN
- stavební chemie HENKEL a SOUDAL
- systém povrchové úpravy pro eurookna GORI INDUSTRY
- dveřní výplně DFT ROFEX a WEISS CHEMIE+TECHNIK
- okenní a dveřní těsnění DIPRO


Sídlo firmy:
TOR Cheb, spol. s r. o.
Františkovy Lázně, Žírovice 101
350 02 Cheb
tel.: 354 420 011, fax: 354 420 010
e-mail: info@tor.cz