Dřevostavby s využitím systémů Knauf si pod Ještědem užívá mladý pár Martin s Petrou

Podívejte se spolu s námi na příběh zrodu pěkné dřevostavby, kterou v podhůří Ještědu společně postavili Petra a Martin. Ti ještě nedávno bydleli v pronajatém bytě. Rozhodli se však vzít osud do vlastních rukou a pustili se do výstavby rodinného domu, který je koncipován jako dřevostavba. Při její stavbě sehrály významnou roli materiály Knauf.

dřevostavby, rodinné domy, nízkoenergetické domy, nízkoenergetické dřevostavby, Knauf, sádrokartony, silikonové probarvené omítky Knauf, desky knauf Diamant, desky Knauf Aquapanel

Kontaktní údaje

KNAUF Praha, spol. s r.o.
Mladoboleslavská 949/2, 197 00, Praha-Kbely, Tel.: +420 844 600 600, info@knauf.cz, Web: www.knauf.cz

Mohlo by vás zajímat

23.6.2017 / Materiály

Knauf představil novinky pro druhou polovinu roku 2017

Společnost Knauf Praha je známým výrobcem systémů pro suchou výstavbu, suchých maltových a omítkových směsí, stavební chemie pro..

16.9.2016 / Materiály

Žádnou paniku – je tam KNAUF! Řešení požární odolnosti pod značkou Knauf FIREWIN

Firma Knauf představuje zcela novou značku pro svá řešení požární ochrany pod názvem Knauf FIREWIN. Ta bude zastřešovat nejen již..

14.6.2016 / Materiály

Knauf Drystar – nový systém do vlhkých a mokrých místností

Vlhké a mokré prostředí patří ve stavebnictví k nepříznivým projevům, jež mohou negativně ovlivňovat soudržnost a životnost..

30.5.2016 / Materiály

Sanace železničních mostů materiály Knauf Tiefbau Sanierung

Materiály Knauf Tiefbau Sanierung se stále častěji uplatňují při opravách železničních staveb. V následujícím článku je krátký..

17.12.2015 / Materiály

Reakce na článek „Velký panelákový skandál: zateplení“ dne 15.12.2015 uveřejněný v MF DNES

Společnost KNAUF Praha, s.r.o. se tímto vyhrazuje vůči nepravdivým informacím o kvalitě omítek Knauf uveřejněných v MF Dnes, které..

NAŠI PARTNEŘI Další partneři