Za tuto dobu se firmě podařilo vypracovat bohaté portfolio výrobků. Základem vysokého standardu produkce je nejen moderní výrobní areál, ale také strojové vybavení CNC poloautomaty, jejichž přesnost je doplněna kvalitní prací týmu odborníků.

Techničtí a obchodní pracovníci společnosti zajišťují neustálý rozvoj výrobního programu a provádí ve vlastním výukovém centru školení a praktické dílenské zaučení montážnických firem.˝

Základní nabídka vrat je rozšířena množstvím doplňků, jako je například osazení akrylátových průhledů, nerezových dekorativních doplňků a kování s povrchovou úpravou z ušlechtilých kovů.

Výborné izolační vlastnosti zabezpečují, spolu s polyuretanovou výplní sekcí vrat, gumové profily integrované do hliníkových prolisů na horní a spodní části panelů. Boční neprostupnost zajišťuje těsnění flexibilně spojené s nosným profilem svislé dráhy.

Torzní pružina z předpjaté galvanizované oceli je standardně vybavena speciální pojistkou proti přetržení.

Kromě klasického řešení nabídka výrobků obsahuje inovativní systémy se svislou orientací panelů a horizontálním vedením.

Nechybí ani populární a osvědčená dvoukřídlová vrata.

Nabídku doplňuje portfolio luxusních vchodových dveří v mnoha provedeních a barvách.

Dvoukřídlová vrata JIMI TORE jsou vhodná pro veškeré garáže s minimálním ostěním a nadpražím. Jsou vždy vyráběna za pomoci kvalitních seřizovacích pantů, které zaručí dokonalé vyvážení vrat s rámem, který je nejvýraznějším designovým prvkem. Vyšší stabilitě dvoukřídlých vrat napomáhá nízký práh. Masivní konstrukce zaručuje dlouhou životnost kompletu. I zde je kladen důraz na estetickou kvalitu, která se výrazně podílí na vizáži domu. Tomu napomáhá také výběr mnoha barevných kombinací rámu či výplní a neomezuje investora při citlivém koncipování dvoukřídlých vrat s fasádou domu.

Akční nabídka
cena vrat již od 19 500,-
Cena včetně pohonu, ovladače, montáže a 15% DPH, platí pro vrata o rozměru 2 500 x 2 000 mm, design lamela v bílé barvě.
Za jiných cenových podmínek je možné až do rozměru 3 000 x 2 250mm
Cena neobsahuje dopravu a vícepráce.
Univerzální dezén sekcí s označením lamela je vhodný takřka pro všechny typy domů.

Technicky vyzrálé kování EXS 40 s tažným pružinovým systémem zapouzdřeným v bočních stojkách, je vlajkovou lodí produkční řady. Vizuální nepřítomnost pružinového systému je nejen velmi praktická, ale především nabízí vysoký standard designového řešení prostoru garáže.

Akční komplet je vybaven špičkovým německým pohonem Marantec s velmi tichým chodem
a nylonovou dráhou.

JIMI TORE s.r.o.
Altýře 3258/1B, 797 01 Kroměříž
Tel.: 573 335 480
www.jimi-tore.cz

BEZ NAŠICH VRAT TO PROSTĚ NEJDE!