Nové byty Vršovice, moderní nadčasová architektura zasazená do původní zástavby Vršovic s výbornou dopravní dostupností do centra Prahy, toto nabízí projekt nových bytů na Praze 10 - Vršovice, který svým majitelům poskytne designové bydlení s množstvím zeleně a přitom na dosah ruchu velkoměsta. Minimalistické řešení nových domů s velkými okny nabídne příjemný světlý interiér, většina těchto nových bytů k prodeji disponuje terasou, nebo balkonem, některé jednotky vlastní soukromou zahradu.

Nové byty Vršovice jsou prakticky řešené nové byty v Praze o dispozicích 1+kk - 5+kk nabízející velkorysou obytnou část a dostatečné množství úložných prostor. Nové byty k prodeji budou dokončené ve vyšším standardu s důrazem na výběr kvalitních materiálů dle vkusu majitele - 3-vrstvé dubové podlahy, originální design koupelen s možností několika barevných variant. Ke všem novým bytům k dokoupení parkovací stání a sklepní kóje dle vlastního výběru. V celém objektu bude instalován integrovaný systém rekuperace vzduchu, v garážích možnost nabíjení elektromobilů - projekt ocení zejména nadšenci moderních technologií.

Nový projekt na Praze 10 se nachází přímo u tramvajové a autobusové zastávky Koh-I-Noor zajišťující rychlou dopravní dostupnost po Praze. Automobilem se pohodlně dostanete za cca 15 minut do centra Prahy, za necelých 5 minut pak na Jižní spojku. V docházkové vzdálenosti se nachází Nákupní centrum Eden. V okolí projektu je veškerá občanská vybavenost: restaurace, školy, školky, sportoviště a úřady.

Dispozice (od-do) 1+kk - 5+kk
Cena včetně DPH (od-do) 2 514 900 Kč - 17 720 900 Kč
Energetický štítek B
Dokončení léto 2017
Web projektu http://www.bydleni-vrsovice.cz/

www.lexxus.cz