Ve svých výrobcích, které jsou určené pro široké spektrum průmyslových oborů, zejména pro energetiku, stavebnictví, chemický a automobilový průmysl, používá společnost  Elektro Kroměříž a.s. po mnoho let jednožilové vodiče H05V-K / H07V-K od skupiny Lapp. Nejčastěji v průřezech 0,5–10 mm2, v menší míře také vodiče s většími průřezy.  Sortiment vodičů Lapp dovoluje vybírat až z 29 barevných odstínů v průřezech od 0,5 až do 240 mm2. Velký důraz je kladen na jednoznačné rozlišení barev, především u odstínů modré a na barevnou stálost dlouhodobě dodávaných typů vodičů.

Do zvláště náročných prostředí jsou určené seizmicky odolné rozvaděče, rozvaděče v nevýbušném provedení a kontejnerové rozvodny. V mnoha těchto projektech je požadavek na bezhalogenovost kabelů a vodičů. Tuto podmínku splňují vodiče s označením H05Z-K/H07Z-K. Dalšími vlastnostmi, které tyto vodiče mají, je pouze nepatrné tvoření kouře a nízká hustota kouřových plynů v případě požáru. Mezi úspěšně zrealizované projekty, kde jsou tyto vodiče použity, patří rozvodna stejnosměrných rozvaděčů v jaderné elektrárně Dukovany a velín s rozvodnou pro těžební plošiny v Ázerbájdžánu v Kaspickém moři.

Dobrá dostupnost kabelů, vodičů a příslušenství je zajištěna dodávkami z logistického centra v Otrokovicích. Díky mnohaletým zkušenostem s dodávkami kabelů a vodičů do nejrůznějších sekcí průmyslu, vlastnímu vývoji, konstrukci a výrobě dokáže skupina Lapp nabídnout vysoce kvalitní produkty s odpovídajícími vlastnostmi podle požadavků zákazníka.

Pro snadný výběr kabelů a příslušenství Lapp využijte některý z online nástrojů:

- Vyhledávač kabelů
- Vyhledávač kabelových vývodek
- Vyhledávač konektorů
- Vyhledávač kabelové konfekce
- Vyhledávač označovacích systémů

K dispozici je Vám také online katalog/e-shop, naši obchodně-techničtí poradci a technická podpora týmu produktových specialistů. Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat.

LAPP KABEL s.r.o.
Bartošova 315, 765 02 Otrokovice
Tel. zákaznické centrum: +420 573 501 011
info@lappgroup.cz , http://lappczech.lappgroup.com