Jaká by to však byla koupelna současnosti bez okamžité dodávky dostatku teplé vody? Musíme si přiznat, že za tohoto předpokladu bychom chodili do koupelny spíše než s radostí, mírně řečeno se sebezapřením a čas strávený v ní bychom protrpěli.

Naštěstí trh tepelných zařízení pro výrobu teplé vody dnes nabízí řadu možností, jak mít teplou vodu ve své koupelně vždy k dispozici a v potřebném množství.

Pro domy s přívodem plynu je pak ideální možností spojit realizaci topného systému s možností ohřevu teplé vody s pomocí buď externího nebo vestavného zásobníku s propojením na úsporný kondenzační kotel.  Široký sortiment vynikajících kondenzačních kotlů nabízí známá německá značka Brötje.

BRÖTJE IntroCondens WHBS / WHBC – kondenzační technika pro každého

Dnes bychom Vám rádi představili úsporný kondenzační kotel Brötje IntroCondens WHBS/WHBC. Ten díky moderní kondenzační technice dosahuje účinnosti až 109 %.

Se svými základními robustními komponenty i jejich uspořádáním nabízí kotle IntroCondens WHBS / WHBC v podstatě velmi jednoduché, a přitom komfortní i spolehlivé řešení kondenzační techniky za velmi příznivou cenu. Ve skutečnosti to znamená, že jak počáteční investice, tak i budoucí náklady na provoz kotle a vytápění domu, či ohřev teplé vody výrazně šetří Vaši peněženku. Zákazník si díky těmto výrobkům, které zabírají pouze minimální prostor v technické místnosti, může lépe vychutnat teplo i komfort ohřevu teplé vody (u WHBC 22/24 až 570 l/hod.) a jako bonus při tom získává hospodárnost a úspornost. Stejně jako u ostatní kondenzační techniky Brötje je kotlový výměník kompaktní (odlévaný z jednoho kusu) vyroben z nekorodující hliníkové slitiny s obzvláště velkým podílem křemíku. Ta má vynikající tepelnou vodivost, což zvyšuje účinnost a tím snižuje spotřebu.

Díky vysoké odolnosti proti korozívním účinkům kondenzační vody je výrazně prodlužena životnost kotle, což na území ČR oceňuje stále širší skupina spokojených uživatelů. Kotle na náš trh dodává společnost Gienger. Odbornou montáž v jednotlivých regionech ČR a SR zajišťuje síť proškolených topenářských firem. Tím je konečnému spotřebiteli zajištěna 100 % funkčnost kotle po celou dobu jeho životnosti.

Ivo Románek