Díky své elegantně prohnuté přední části vyzařuje příjemné sálavé teplo optimálně do prostoru. Jeho čelní plocha z obzvláště vodivého a antikorozního hliníku navíc zajišťuje reakčně rychlý a flexibilní tepelný komfort. Radiátor Zehnder Fare Tech se ve spojení s komfortním systémem větrání Zehnder ideálně hodí například do nízkoenergetických novostaveb s tepelnou ztrátou do cca. 10 W/m², neboť se zde již sotva vyplatí investice do tradičního teplovodního topného systému.

Inteligentní regulace
Nový elektrický radiátor Zehnder nalezne uplatnění rovněž všude tam, kde je potřeba vytápění pouze s časovým omezením. Jistě přijde vhod obzvláště v chladných přechodných obdobích, protože tak není nutné najíždět na plný výkon kompletní topný systém. Dále se Zehnder Fare Tech hodí rovněž jako doplňkový zdroj tepla v kombinaci s teplovzdušným vytápěním, jak se používá u mnohých výrobců prefabrikovaných domů. Jeho inteligentní regulace poskytuje prostřednictvím integrovaného LCD ovladače komfortní a přesné nastavení teploty, stejně jako využití předem nastavených programů vytápění. Navíc s externím teplotním senzorem a ukazatelem spotřeby energie neustále zaručuje ekonomický provoz. Integrovaná regulace pozná každou změnu teploty – například, pokud je delší dobu otevřené okno, radiátor se ihned automaticky vypne. Jakmile je okno opět zavřené, vrátí se Zehnder Fare Tech do nastaveného provozního režimu.

Montážní přednosti
Kromě obvyklých předností elektrického radiátoru boduje Zehnder Fare Tech u instalatérů navíc zvlástními montážními přednostmi: radiátor tak může díky své nízké hmotnosti ve všech velikostních variantách odnesen a nainstalován jednou jedinou osobou. Navíc je montáž usnadněna vodováhou integrovanou do konzoly H.

Nový elegantní elektrický radiátor Zehnder Fare Tech je k dodání o výšce 575 mm v sedmi délkách od 407 mm do 1280 mm s příslušným tepelným výkonem od 300 do 2000 Watt ve všech více než 51 brilantních barevných odstínech Zehnder.

Zehnder Fare Tech = estetika, flexibilita, inteligence

Ing. Jiří Štekr
Vedoucí zastoupení pro ČR a SR,
M: +420 733 73 70 70, jiri.stekr@zehndergroup.com