Soutěž se konala v provozním areálu společnosti Terrastroj. Ta je výhradním prodejcem strojů značky JCB na Slovensku. V průběhu dne událost navštívilo více než 300 zákazníků, příznivců, strojníků i rodinných příslušníků, kteří spojili svůj profesní život se stroji této renomované firmy.

Akci těsně po desáté hodině zahájil prokurista společnosti Terrastroj, pan Peter Bartoníček. Ten v servisní hale společnosti přivítal všechny přítomné hosty, poděkoval jim za jejich přízeň a soutěžícím popřál hodně úspěchů v jejich snažení.

Krátce poté bylo zahájeno regionální kolo soutěže. Jednotlivé posádky strojů JCB skutečně předváděly, že se stroji této značky jsou sžity do té míry, která jim umožňuje ovládat je takřka s hodinářskou přesností. Navést totiž lžíci rýpadlo-nakladače na míč umístěný na ocelové stojce, sejmout ho a přemístit jej do malého kbelíku bez toho, aby míč upadl na zem, nebylo nic jednoduchého. Přesto se to podařilo převážné většině účastníků soutěže.

Mezi účastníky akce nechyběl ani výkonný ředitel společnosti Industry Holding, pan Arthur Schaber. Ten nám poskytl krátký rozhovor. V něm nám řekl, že do Bratislavy ho samozřejmě přivedla zvědavost, jak obstojí posádky v náročné soutěži. V návaznosti na naši otázku, jak je spokojen s výsledky společnosti Terrastroj v letošním roce, vyjádřil velkou spokojenost nejen s výbornými prodeji stavebních strojů JCB na Slovensku, ale také s fungováním nově vytvořeného manažerského týmu.
Čas pohodového dne rychle ubíhal. K jeho zdárnému průběhu a dobré náladě přispěla i živá cimbálová muzika, výborné občerstvení a všudypřítomné zvědavé děti, které si za dohledu svých tatínků nenechaly ujít možnost vyzkoušet si pozici strojníka, ať již šlo o nejmenší stroj JCB Skid Steer či nejznámější stroj z produkce JCB, rýpadlo-nakladač JCB 4CX ECO.

Vyhrát prestižní soutěž posádek a získat atraktivní víkendový pobyt pro dvě osoby mohl bezesporu jen ten nejlepší. My jsme však při naší návštěvě Bratislavy nabyli dojmu, že zvítězili všichni, kteří přišli a užili si úžasný den s fantastickými stroji JCB a pohodovým týmem pracovníků Terrastroje.

TERRASTROJ SPOL. S R.O.
Vlčie hrdlo 90/A , 821 07 Bratislava
tel.: +421 2 40 20 93 01, +421 2 45 24 25 42
mobil: +421 903 570 906
email: infoweb@terrastroj.sk