Vznik ovládacího tlačítka TECEnow je podpořen vysokou oblibou hranatých tvarů. TECE využilo svých zkušeností z předchozích let a přináší svým zákazníkům zcela nové ovládací tlačítko, které svou konstrukcí splňuje nejnáročnější měřítka kvality důležité pro dlouhodobé a bezproblémové fungování a samozřejmě elegantní a decentní vzhled. Jednoduchý obdélník s dvoumnožstevním splachováním zdobí zdi nad WC keramikou. Tloušťka tlačítka je pouhých 5 mm, čímž mechanické ovládací tlačítko krásně splyne s obklady. I když tento designový kousek působí draze, opak je pravdou.Díky speciálnímu instalačnímu rámečku je také možné tlačítko zapustit přímo do obkladu. ­TECEnow je k dispozici v černé a bílé barvě a dále ve variantě matného nebo lesklého chromovaného plastu. Rozměry tlačítka jsou 220 x 150 mm a hodí se opravdu do každé koupelny. S novým tlačítkem od TECE bude Vaše koupelna elegantní a moderní, navíc za příznivou cenu.

Jestliže máte v oblibě nerezovou ocel, TECE má pro vás ovládací tlačítko TECEsquare II, což je vlastně vylepšená verze staršího tlačítka TECEsquare. A co se u tohoto tlačítka změnilo? Zaprvé je tlačítko menší (velikostí nyní odpovídá i ostatním tlačítkům) a za druhé již k instalaci tlačítka nepotřebujete používat instalační rámeček. Díky jasně strukturovanému povrchu a velice plochému řešení působí tlačítko jednoduše a zároveň elegantně.

Jistě znáte již z minulosti revoluční toaletu ­TECElux, která důmyslně ukrývá veškeré technologie za elegantní skleněnou deskou z bílého bezpečnostního skla. V tuto chvíli nabízí TECE skleněnou desku také v černé barvě. Černá verze TECElux bude originálním prvkem ve vaší koupelně. Černé sklo vynikne jak na bílé stěně, tak i na jasných barevných zdech. TECElux v černé barvě přinese do vaší koupelny nádech elegance. Díky tomuto nevšednímu vzhledu toalety se stane vaše koupelna jedinečnou. TECElux je složen z inteligentního montážního rámu a designové skleněné krycí desky s integrovaným elektronickým ovládáním. Uživatel jednoduchým způsobem změní výšku celé ­to­a­lety v rozsahu 8 cm a přes instalovaný uhlíkový filtr jsou odsávány nepříjemné pachy přímo z klozetu. Na TECElux dokážete dodatečně nainstalovat jakoukoli sprchovací toaletu a bidetové sedátko bez nutnosti stavebních úprav. Další výhodou toalety TECElux je možnost „upgrade“, díky němuž si každý zákazník může vybrat funkce dle své potřeby či finančních možností. Toaleta budoucnosti ­TECElux obsahuje také sadu pro vhazování WC tablet.

Možnost vhazování WC tablet do splachovací nádržky
WC tablety zajišťují vaší toaletě stálou vůni a snižují riziko množení bakterií na keramickém klozetu. Díky sadě na vhazování tablet jsou již WC čističe a závěsné vůně do keramiky minulostí. Sada na vhazování je reálnou alternativou především pro klozety bez vnitřního okraje, protože zde není možné závěsné vůně uchytit. Tablety lze jednoduše vhazovat otvorem v revizním krytu po odklopení ovládacího tlačítka. Tableta se postupně rozpouští a po spláchnutí zůstane váš klozet svěží a čistý. Vkládání tablet je možné instalovat do všech předstěnových montážních prvků TECE a dokonce pro všechna ovládací tlačítka včetně těch, která jsou zapuštěná do obkladu.

TECE Česká republika, s.r.o.
Voctářova 2449/5 (DOCK 01), 180 00 Praha 8 - Libeň
tel.: 273 134 240
info@tece.cz, www.tece.cz