Podle statistik z 80 % použijí pro vstup do objektu okno, balkonové dveře nebo dveře na terasu.

Vypáčit nezabezpečené okno šroubovákem a dostat se do domu je pro zkušeného zloděje otázkou pár vteřin. Jak se tedy bránit vniku zloděje do domu a předejít škodám, které může napáchat?

Návod, jak zabránit průniku nezvaného hosta, je zřejmý. Zabezpečit okna a dveře! To lze učinit jednoduše a cenově nejdostupněji mechanickým zabezpečením.  Funkčně a elegantně s využitím bezpečnostního obvodového kování. Právě takové kování vyrábí a dodává německá společnost Gretsch-Unitas (GU), která je po 100 letech úspěšné historie jedním z předních světových výrobců okenní a dveřní techniky, automatických vstupních systémů a systémů řízení budov.

V uplynulé době firma GU vyvinula nejefektivnější řešení v podobě neviditelných resp. skrytých pantů s obchodním názvem UNI-JET SC / CC, které jsou synonymem bezpečnosti, funkčnosti a designu.
Skryté panty jsou výsledkem dokonalého vývoje a precizního německého zpracování, které zaručují bezproblémové otevírání i zavírání okna při hmotnosti křídla až 130 kg. Panty jsou navrženy tak, aby umožnily otevřít okno v úhlu až 100°. Díky této vymoženosti už nic neomezuje výhled z okna a uživatelský komfort je maximální.

Neméně důležitým parametrem kování je jeho bezpečnost. Skryté okenní kování UNI-JET SC / CC splňuje technickou promyšleností adekvátních uzavíracích protikusů třídu bezpečnosti RC2, která je vůbec nejvyšší používanou třídou pro okna rodinných domů. Povrchová antikorozní úprava ferGUard taktéž vysoce převyšuje požadavky norem, a zvyšuje tak užitnou hodnotu celých oken prodloužením jejich životnosti.

Skryté okenní kování UNI-JET SC / CC je možné použít na všech běžně používaných materiálech okenních profilů, jako jsou dřevo, PVC i hliník. Tyto panty jsou nejvhodnějším řešením pro okna a balkonové dveře v případě pasivních a nízkoenergetických domů!

Buďte nároční na kvalitu, design a bezpečnost! Spolehněte se na výrobky!

GU – Stavební kování CZ, spol. s r.o.
U Pekařky 314/1, 180 00 Praha 8
tel.: +420 608 073 997, +420 283 840 155
e-mail: objekty@g-u.cz, www.g-u.com