O tom, že u nás zájem o Kuchyně Sykora neutuchá ani v současné době, Vám podá tu nejlepší zprávu náš miniseriál procházek hned několika fantastickými aplikacemi jejich kuchyňských sestav z poslední doby.

Naší první zastávkou je nadstandardně řešený funkcionalistický bungalov moderního střihu. Již při letmém pohledu na něj jako by Vám dával najevo, za jakým účelem byl stvořen. Ano, uhodli jste.

Mít kolem sebe vlastní svět, kde bude hrát hlavní roli čistota, krása a do posledního detailu promyšlené návaznosti. Takové zadání před sebe postavil majitel domu, povoláním architekt, aby pak později pro svoji rodinu vytvořil skutečný domov.

Kuchyně Pure se do jeho plánů báječně hodila. Vzniklo tak přirozené centrum domácnosti, kde se setkává celá rodina i domácí mazlíčci. Všimněte si, jak bílá barva působí optimisticky, vše opticky zceluje a přináší do prostoru kuchyně ještě více světla. Na tomto pozadí okamžitě vyniká přírodní krása masivní lakované dřevěné desky baru. Dokonalé propojení se zahradou domu, prostornou terasou a venkovním bazénem zajišťují obyvatelům bungalovu francouzská okna s pojezdem v každé místnosti. Z kuchyně tak stačí učinit pouze pár kroků a s malým občerstvením po náročném dni relaxovat u bazénu nebo jen tak posedět s rodinou či přáteli na čerstvém vzduchu.

Ivo Románek