FIELDS Group jako nový investor je pevně přesvědčena o „Made in Germany” strategii a bude vlastnit obě německé továrny v Delmenhorstu a Bietigheim-Bissingenu. Silná značka DLW bude také udržena, aby byla začleněna do jména nově založené společnosti „DLW Flooring GmbH”. DLW bude nadále vyrábět vysokojakostní podlahové materiály, zejména přírodní linoleum, designové vinylové podlahoviny, vinyl a vpichované koberce a stejně tak i inovativní produkty jako Naturecore, který byl poprvé představen na veletrhu BAU v Mnichově na začátku tohoto roku. To vše znamená, že pokračující existence a fungování tohoto tradičního výrobce podlahových materiálů jsou zabezpečeny. Investor plně důvěřuje stávajícímu vedení firmy v čele s panem Charlesem Irvingem-Swiftem, pokračujícím generálním ředitelem společnosti.

„Vstup FIELDS Group dal společnosti excelentního partnera pro vybudování jasné perspektivy, která zajistí dlouhodobě udržitelnou budoucnost s růstem,” řekl Charles Irving-Swift, CEO společnosti DLW Flooring GmbH.

René van der Velden, CEO společnosti FIELDS Group, v návaznosti řekl: „Budeme podporovat management  firmy v inspirování zákazníků, přinášení inovativních DLW produktů na trh a získávání nových trhů.”

Společnost FIELDS Group je průmyslový holding z Nizozemí, který běžně získává firmy v mimořádných situacích a následně je dlouhodobě rozvíjí a vylepšuje. Tým FIELDS Group spolupracuje s vedením DLW Flooring ­GmbH na strategické orientaci této nové společnosti. Výsledkem toho jsou první kroky pro úspěšný začátek firmy DLW Flooring a posílení její konkurenceschopnosti, což se děje od počátku května 2015, a to včetně restrukturalizace organizace a zefektivnění fungování jako je vylepšení produktivity a na servis orientovaná strategie pro úspěšný nový start společnosti.

Společnost DLW Flooring ­GmbH tímto děkuje všem investorům, architektům a generálním dodavatelům za loajálnost a věrnost, kterou prokazovali v průběhu složitého insolvenčního období a je si vědoma, že bez jejich podpory by se jí nenaskytla příležitost navázat na věhlas produktů a značky DLW.

DLW Flooring GmbH
Stuttgarter Straße 75
Bietigheim-Bissingen, Germany
CZ tel.: +420 244 402 997
www.dlw.eu