Široké portfolio společnosti pokrývá oblasti jako je energie, průmysl, budovy, zařízení, data, kabely, svítidla, fotovoltaické aplikace a další systémy alternativní energie. Společnost Schrack Technik je tedy jednou z mála firem, která svým portfoliem pokrývá celou škálu produktů v oboru elektroinstalace a datové techniky.

Plošné spínače VISIO plně zapadají do lifestyle řešení SCHRACK 4 HOME. V portfoliu naleznete tyto produktové řady:
• VISIO 50 – přístroje a rámečky,
• VISIO 45 – přístroje a rámečky,
• VISIO IP54,
• VISIO IP20 v nástěnném provedení.

Tato řada VISIO zcela splňuje veškeré požadavky dnešní moderní elektroinstalace, jako např. přístroje spínačů, datové zásuvky, technika bezšroubových svorek a další. Velice jednoduché a čisté pojetí nové řady reaguje na nejnovější funkcionalistické trendy a dokáže okouzlit jak svým uživatelsky zaměřeným provedením, designem, tak i funkčností.

Jednotlivé produkty disponují snadno udržovatelným povrchem s možností přizpůsobení mírným nerovnostem stěn. Nadčasový, téměř minimalistický design nasvědčuje tomu, že řada VISIO je ideálním projektovým řešením. Pro nároky špičkových elektrotechniků a architektů představují modely VISIO optimální spínací program pro každodenní použití.

Jednotlivé produktové řady se neustále inovují, a reagují tak na poslední trendy a poznatky ze světa plošných spínačů. Příkladem jsou klasické 230V zásuvky a stmívače.

Zásuvky VISIO 45 a VISIO 50 230 V s přepěťovou ochranou a  optickou signalizací.
Jedná se o dodatečnou úpravu klasických zásuvek, které jsou doplněny o svodič přepětí třídy III. Zásuvka je též vybavena optickou signalizací pomocí LED. Zásuvky mají šroubové nebo bezšroubové svorky a integrovanou ochranu před dotykem. Detailní technický popis je k dispozici na webových stránkách společnosti Schrack Technik.

Samostatnou kapitolu tvoří stmívače LED světelných zdrojů.
V době klasických žárovek bylo stmívání považované za velmi příjemné, hospodárné a doslova jednoduché. S příchodem technologie LED se tato problematika stala technicky náročnou a problematickou záležitostí. Nová řada inovovaných stmívačů VISIO je plně funkční bez zásahu do existující elektroinstalace a není nutné LED světelný zdroj nijak nastavovat či měnit. Stmívač RLC 0-300W 2M „Master“ (objednací číslo ET103020) představuje univerzální elektronický stmívač pro zapnutí, vypnutí a stmívání všech stmívatelných světelných zdrojů. Automaticky rozpozná druh světelného zdroje a tomu přizpůsobí režim své činnosti. Je osazen ochranou proti zkratu, přehřívání a přetížení. K dispozici provedení též s rámečkem jako set.

SCHRACK TECHNIK spol. s r. o.
Dolnoměcholupská 2, 100 00 Praha 10 – Hostivař
tel.: +420 281 008 231-3, fax: +420 281 008 462
e-mail: praha@schrack.cz ,
www.schrack.cz