Ten je letošní novinkou v nabídce společnosti SATJAM.

PUREX™ je aktuální odpovědí pro zájemce o krásnou, lehkou a moderní střechu. Materiál má svůj původ ve Skandinávii, kde byl perfektně prověřen v drsných podmínkách, které mu tamní příroda připravila. A výsledek? Špičková odolnost, a to i proti mechanickému poškození, k tomu příkladná trvanlivost. Kdo tedy chce mít klid a jistotu, zvolí si i pro českou střechu právě PUREX™.

Je z čeho vybírat
V nabídce střech SATJAM je materiál PUREX™ dostupný hned ve třech typových řadách – Roof, Grande a Rapid. Zájemce o střechu z materiálu ­PUREX™ tedy není omezen a naopak si má z čeho vybírat. Každá z řad krytin Roof, Grande a Rapid má totiž vlastní specifický design a je tak snadné si zvolit výsledný vzhled střechy podle vlastních představ. Zatímco pro SATJAM Grande je charakteristický mohutný oblouk, SATJAM Roof potěší příznivce klasického tvaru „tašky“. SATJAM Rapid ocení milovníci jednoduchého řešení a rychlé montáže, protože připomíná falcovanou střešní krytinu (krytinu s dvojitou stojatou drážkou) a montáž je mnohem jednodušší, a tím i cenově dostupnější.Pestrost nabídky dotváří výběr z barevných provedení pro PUREX™ – hnědého, černého a grafitově šedého. Povrch je vždy jemně strukturovaný.

Vydrží dlouho
PUREX™ patří do jakostní třídy EX – EXCELENT. Tato nejvyšší kategorie povrchové úpravy o tloušťce 26 μm při síle plechu 0,50 mm garantuje dlouhodobě velmi vysokou ochranu. Proto jsou střechy z materiálu PUREX™ zařazeny do programu SATJAM Záruka Plus a je na ně poskytována záruka 40 let.Pro střešní krytiny SATJAM z materiálu PUREX™ jsou v sortimentu společnosti samozřejmě dostupné také tabule, svitky a klempířské doplňky.

SATJAM, s. r. o.
Michalská 1032/21, 710 00 OSTRAVA
tel.: +420 596 223 511, fax: +420 596 223 560
E-mail: satjam@satjam.cz , www.satjam.cz