A nebudou chybět ani letos! I to je něčím, proč byste si návštěvu veletrhu neměli nechat ujít ani vy!

Cihlostavby na stánku 1B11
Důvody, které vedly redakci Cihlostaveb k rozhodnutí zúčastnit se i letošní výstavy For Arch jsou zcela prozaické. Svou dosavadní činností si denně získávají nové a nové příznivce. Nejlépe o tom vypovídá více než 300 % nárůst fanoušků portálu na Facebooku, více než 200 % nárůst sledovanosti specializovaného kanálu Cihlostavby na platformě YouTube a zdvojnásobení počtu unikátních návštěv webu za poslední půlrok. Práce pro Vás je pro nás tím největším závazkem. Přijďte za námi pro radu či jen tak na naši expozici, která se nachází v hlavní hale na stánku č. 1B11. Těšíme se na Vás !

Řada novinek i úspěšná témata letošního roku
Během letošního roku prošly Cihlostavby zásadní proměnou. Za svůj prvořadý cíl si kladou přinášet svým čtenářům pravdivé a nezávislé informace, které jim při výstavbě jejich domu skutečně pomohou a budou se na ně moci plně spolehnout. Další část činnosti redakce je orientována na aktuální novinky z oblasti bydlení ve zděných rodinných domech. Zásadní změnou je i pojetí obsahu portálu Cihlostavby. Původní hlavní náplň webu, která se odvíjela od redakcí navštíveného domu měsíce, se v závěru již ukazovala jako poněkud monotónní. Nyní proto přicházíme s novinkou, které čtenářům s výstavbou či plánováním jejich domu pomůže nejen inspirací, ale i odbornou radou. Každý měsíc pro Vás redaktoři Cihlostaveb připravují odborně zpracované téma, které pro Vás bude, ať již před či při výstavbě Vašeho domu nesporným přínosem. S přibývajícími měsíci budou přibývat i rozličná témata, takže po určitém čase budete vědět o výstavbě rodinného domu vše. To je plně v souladu s budoucím záměrem Cihlostaveb. Stát se nejnavštěvovanějším a nejpopulárnějším portálem o bydlení v ČR. Pestrost informací, jak z oblasti stavebních technologií, tak i dalších oblastí, ať již jde o koupelny, kuchyně, vytápění či okna, by nám k tomu měly dopomoci. A jaká témata jsme pro Vás připravili v letošním roce? V krátkosti si je zrekapitulujme...

V měsíci dubnu představili redaktoři Cihlostaveb dokonale zpracované téma Dům a koupelna. Pro informace z této oblasti jsme vyrazili na největší světový veletrh ISH ve Frankfurtu nad Mohanem. Z této přehlídky čtenářům skutečně přecházely oči!

Dalším velmi frekventovaným tématem v květnu bylo Dům a úspory. Všeobecné a neustálé téma, které je skloňováno odbornou i laickou veřejností snad ve všech pádech, si čtenáři velmi rychle oblíbili a neustále se k němu zpětně vracejí. V článcích jsme detailně informovali o nejekonomičtějších možnostech, které dokáží stavebníkům ušetřit nemalé finanční prostředky v oblasti výstavby, zateplení, osvětlení či vytápění.

Měsíc červen patřil dalšímu velmi úspěšnému tématu - Dům a lícové cihly. I zde jsme informovali o komplexních službách, které jsou stavitelům rodinných domů v této oblasti nabízeny. Společnost Beleta představila nádherné referenční domy, kde byly uplatněny lícové cihly či pásky. A v neposlední řadě se zde představila i společnost ASSO, která dováží na český trh unikátní ručně vyráběné lícové cihly Terre z Itálie. ASSO jsme na Cihlostavbách označili jako originál mezi originály.

Dům a kuchyně - v měsíci červenci redaktoři Cihlostaveb zacílili na krásu a důležitost kuchyně v rodinném domě. Osobitý esprit, propracovaná kombinace lidského umu a revoluční výrobní technologie – to jsou Kuchyně Sykora. Kuchyně nejvyšší kvality, jež byly partnerem úspěšného tématu.
V rámci měsíce července jsme Vás seznámili také s exkluzivním plánovačem kuchyní, který reprezentuje ambice společnosti Siko koupelny a kuchyně. Jde o revoluční novinku, díky které si dokážete naplánovat svou kuchyni sami a jednoduše z prostředí Vašeho domova.

Srpen patřil domu měsíce, který byl postaven s využitím systémů REHAU. Představili jsme okenní profily, unikátní posuvně-zdvižné okno z profilů REHAU Geneo, vstupní dveře i okna budoucnosti této renomované značky.

Září a s ním spojená druhá vlna zahajování výstavby rodinných domů přináší téma Dům a hrubá stavba. I zde představíme široké spektrum cenných informací pro stavitele rodinných domů. Společně s Českomoravským betonem se budeme věnovat nejmodernějším technologiím v oblasti budování základových desek. Na ně naváží materiály pro obvodové zdi a stropy. Představíme Vám i dnes velmi žádanou cihlu budoucnosti Porotherm T Profi plněnou minerální tepelně-izolační vatou, kterou produkuje společnost Wienerberger. Rovnocenou alternativou pro zděné domy jsou i vápenopískové cihly. Své služby a produkci našim čtenářům nabídne firma VAPIS, renomovaný dovozce těchto cihel na náš trh. Následně budou čtenářům představeny překlady, stropy, střešní systémy, ale i stavební firma Stavby Praha, která Vám odborně postaví dům dle Vašich představ.

Budoucnost přeje připraveným
V nejbližší budoucnosti - respektive v měsíci říjnu - pro Vás zpracují pracovníci portálu www.cihlostavby.cz téma Dům a firma, kde bude představen zbrusu nový zděný vzorový dům od společnosti Stavby Praha a další zajímavosti.

S Cihlostavbami je zkrátka stále se na co těšit. Každodenní aktuální novinky, které se dozvíte jako první, měsíční zajímavá témata, nezávislé, pestré a pravdivé informace. Víme, že jen taková práce má smysl a může Vám pomoci. A co víc? I v příštím roce pro Vás připravujeme řadu novinek. Zkrátka Cihlostavby jsou tu pro všechny, kteří mají ambici postavit pro sebe ten nejlepší dům. Pokud tomu tak je, sledujte nás. Určitě se Vám to v budoucnu vyplatí !

Vaše redakce www.cihlostavby.cz