Tradiční výrobce armatur z města Olpe ponechává novinky, které ve dnech 10. - 14. 3. ve Frankfurtu představí, zatím zahalené tajemstvím. Na veletrh připravuje velkou prezentaci na ploše 280 m², která odpovídá významu této akce. Schell zde představí svůj kompletní sortiment, odborná i laická veřejnost bude mít možnost vidět, „osahat“ si a získat informace o všech výrobcích firmy Schell, která je světovou jedničkou ve výrobě tzv. roháčků, správnou terminologií rohových regulačních ventilů.

Na ISH se tradičně chystá řada odborníků a specialistů z oboru také z České republiky, které u prezentace Schell uvítá obchodní manažer pro Českou repubiku Aleš Řezáč. Ten také slibuje zvýšenou aktivitu společnosti na domácích odborných veletrzích: „Během jara se zúčastníme tří veletrhů pro odborníky: v dubnu v Brně, v květnu v Ostravě a v červnu v Karlových Varech. Aktivní účastí na těchto akcích chceme podtrhnout pozitivní vývoj našeho obratu v České republice a na Slovensku, kterého v posledních letech dosahujeme. Zároveň se logicky nadále snažíme rozšířit povědomí o našich výrobcích mezi profesionály,“ vysvětluje Aleš Řezáč.

Schell působí na českém trhu již dvě desítky let a jen za poslední dekádu zde dosáhl značných úspěchů: „Schell za tuto dobu svého aktivního působení v České republice zhruba zpětinásobil obrat a výrazně rozšířil síť obchodních partnerů. Svým sortimentem oslovuje naprostou většinu instalatérských a montážních firem v oblasti technického zařízení budov,“ doplňuje Aleš Řezáč.