Montážní prvky jsou k dispozici ve třech stavebních výškách v rozmezí od 82 cm do 112 cm a splachování může být řešeno zepředu, shora nebo jako oddálené. Tímto splachovací systém Omega poskytuje dokonalou všestrannost v oblasti flexibility a estetiky.Geberit Omega představuje nejnovější generaci splachovacích systémů pod omítku. Nabízí vynikající splachovací výkon, minimální nároky na prostor a maximum flexibility a estetiky. Ačkoliv jsou ovládací tlačítka ­Omega ve srovnání s tlačítky řady Sigma výrazně menší, zůstává vnitřek splachovací nádržky i nadále pohodlně přístupný.

Osvědčená a známá technikaSplachovací nádržka Omega pod omítku má hloubku pouhých 12 cm, je k dispozici ve třech stavebních výškách (82 cm, 98 cm a 112 cm) a v obou instalačních systémech Geberit (Duo­fix a Kombifix). Díky tomu si poradí s každou stavební situací. Nádržka má dva servisní otvory a tlačítko splachování lze proto umístit jak zepředu, tak shora (stavební výška 112 cm pouze zepředu).

Uvnitř splachovací nádržky Omega se rychle zorientuje každý instalatér. Splachovací ventil pro dvě množství vody je téměř identický s milionkrát osvědčeným ventilem nádržky Sigma a nabízí stejné možnosti nastavení množství splachovací vody. Stejnou konstrukci má také napouštěcí ventil. Díky optimalizované ochranné desce je servisní otvor větší, než by se na první pohled mohlo zdát, a umožňuje tak bezproblémovou manipulaci s ventily uvnitř nádržky. Jednou z dalších inovací, která významně zvyšuje flexibilitu nádržky, je možnost napojení k přívodu vody jak zezadu, tak ze strany. Zvláštní pozornost byla věnována i konstrukci a tvaru splachovacího kolena a díky tomu má splachovací nádržka i při nejnižší stavební výšce 82 cm optimální splachovací výkon.

Ekologické a s dlouhou životnostíDíky splachování dvěma množstvími vody splňuje splachovací ­nádržka ­Omega nejpřísnější požadavky na úsporné zacházení s vodou a byl jí udělen certifikát WELL Home třídy A s nejvyšším počtem 4 hvězdiček. Aby se investice do splachovací technologie Geberit vyplatila dlouhodobě, nabízíme na všechny funkční části 25letou záruku dodávky náhradních dílů.

Více informací naleznete na www.geberit.cz/omega.

Geberit spol. s r. o.
Moravanská 191/85619 00  Brno-Přízřenice
tel.: 547 212 335fax: 547 212 340
e-mail: sales.cz@geberit.com , www.geberit.cz