Čtyři významné společnosti, Wienerberger cihlářský průmysl, a.s., TONDACH Česká republika s.r.o., Schiedel, s.r.o. a Baumit, spol. s.r.o. se spojily, uzavřely unikátní partnerství a připravily pro Vás Poukaz na dům, jedinečný slevový poukaz na stavební materiál pro stavbu Vašeho vysněného rodinného domu.

Poukaz na dům Vám garantuje exkluzivní podmínky při nákupu keramického zdicího systému Porotherm, komínového systému Schiedel, pálené střešní tašky Tondach a omítek a vnější fasády Baumit.

Systém cihelného zdiva Porotherm je pro Vás připraven se slevou až 43%, Tondach nabízí na vybranou střešní krytinu 33% slevu, komínový systém Schiedel získáte se slevou až 35% a společnost Baumit Vám garantuje slevu 35% na vybrané omítky a fasády.

K získání Poukazu na dům vede snadná cesta. Do 31.5.2014 do 23:59 hodin provedete registraci na stránkách www.poukaznadum.cz a následně Vám bude ve formátu PDF zaslán Poukaz na dům na vámi uvedený email. Dále už se nemusíte o nic starat, během tří pracovních dnů vás budou kontaktovat operátorky zákaznického servisu. Zajistí bezplatné zpracování cenové nabídky na základě zaslané projektové dokumentace a pomohou Vám s uplatněním poukazu u výrobců, u partnerů výrobců nebo ve vybraných prodejnách stavebnin.

Poukaz na dům je určen pro stavbu rodinného domu a bazénu na území České republiky s objednáním do data určeného na poukazu. Právě nyní si tedy můžete svůj sen o bydlení splnit mnohem snadněji! Mnoho štěstí a životní spokojenosti v novém rodinném domě Vám přeje tým „Poukazu na dům“.

Pro další informace kontaktujte: Ing. Michaela Smutná
T.: +420 702 027 156; michaela.smutna@wienerberger.com