Zúčastnilo se více než 300 hostů. O dobrou zábavu se postaral Miroslav Žbirka a po jeho koncertu mohli hosté shlédnout film o historii a současné podobě společnosti. Film bude možné shlédnout i na webových stránkách firmy.

Firma Likov s.r.o. dnes exportuje do všech zemí Evropy a je lídrem na českém trhu. Součástí slavnostního galavečera bylo i bilancování předchozích let. „Měli jsme štěstí na dobré lidi, kteří mají velký podíl na našem společném úspěchu. Firma naší velikosti se dá postavit pouze na loajálních a schopných zaměstnancích,“ poděkoval jednatel firmy Pavel Burant. Poděkování mířila také k hostům, dodavatelům a odběratelům, za jejich dlouhodobou přízeň a fungující spolupráci.

„Za těch dvacet let našeho fungování jsme získali celkem dost zkušeností. Věříme, že na trhu budeme tak dlouho, abychom tyto zkušenosti mohli využít, abychom realizovali naše plány do budoucna a abychom i nadále pomáhali lidem dělat funkční a dokonalé stavby a zateplení budov,“ shrnul plány do budoucna druhý z jednatelů firmy, Radek Toman. V dalších letech chce firma ještě rozšířit sortiment výrobků a navýšit výrobní kapacity, aby mohla získat vyšší podíl na tuzemském trhu a pokračovat v expanzi na trhy evropské.

Firma Likov s.r.o. vyrábí především profily pro zateplování fasád, okenní profily a profily pro sádrokartonové konstrukce. V sortimentu ale najdete i veškeré potřebné příslušenství jako jsou sklovláknité tkaniny, fasádní hmoždinky nebo střešní doplňky. Výrobky si dlouhodobě drží vysokou kvalitu. Udržení technické a kvalitativní úrovně je prioritou i do dalších let.

www.likov.com